NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bediening van professionele verlichting eenvoudiger dan ooit

Bediening van professionele verlichting eenvoudiger dan ooit

Het gamma van verlichtingsspecialist LEDVANCE breidt uit, met het draadloos lichtmanagementsysteem OSRAM DALI ACU BT, en met Panel IndiviLED®: een uitstekende oplossing voor hoogwaardige kantoorverlichting.

Eenvoudig lichtmanagement met Bluetooth® interface

OSRAM DALI ACU BT is een draadloos lichtmanagementsysteem voor het aansturen van maximaal 32 DALI drivers/ DALI armaturen via Bluetooth in kantoren of vergaderruimtes. Installatie en gebruik gaat zeer eenvoudig via smartphone (iOS, Android) met gratis apps. DALI ACU BT kan worden gemonteerd achter klassieke drukknoppen in een holle wanddoos of direct in het armatuur. DALI ACU BT beschikt over de volgende eigenschappen: controle van lichtniveaus, opslag van individuele scènes en handmatige aanpassing van het lichtniveau (in maximaal 4 groepen). De bediening van professionele verlichting is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

IndiviLED LEDVANCE

OSRAM DALI ACU BT is een product van OSRAM GmbH, gedistribueerd door LEDVANCE.

 

Nieuw van LEDVANCE: Panel IndiviLED®

De IndiviLED® productfamilie breidt zich uit met de nieuwe Panel IndiviLED®. Dit paneelarmatuur met hetzelfde familieontwerp als de Linear IndiviLED® heeft een homogene lichtverdeling en verminderde verblinding (UGR <16) dankzij IndiviLED® optiek. Dit optisch systeem met speciale lens en reflector voor elke individuele LED biedt een uitstekende lichtverdeling en maakt het daardoor uitstekend geschikt voor hoogwaardige kantoorverlichting.

Met een hoge efficiëntie tot 120 lm/W is een behoorlijke energiebesparing te realiseren. Het LED armatuur, in esthetisch Scale design, biedt een verbeterd lichtcomfort door de driver met weinig flikkering en is voorzien van een robuuste metalen behuizing en optieken van polycarbonaat met IK08 classificatie. Panel IndiviLED® is een volledige lichtoplossing verkrijgbaar met Aan/Uit driver, DALI driver en noodverlichtingsfunctie. Ideaal voor toepassingen in kantoren, scholen en vergaderruimtes. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details