NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
EURO-INDEX introduceert ProCalida: Innovatieve kunststof verdelers voor vloerverwarming, -koeling en geothermische systemen

EURO-INDEX introduceert ProCalida: Innovatieve kunststof verdelers voor vloerverwarming, -koeling en geothermische systemen

EURO-INDEX kondigt met enthousiasme de lancering aan van ProCalida, een geavanceerde serie kunststof verdelers voor vloerverwarming, -koeling en geothermische systemen. Deze nieuwe lijn combineert superieure kwaliteit, modulariteit en uitbreidbaarheid, waardoor het ideaal is voor verschillende toepassingen, van huishoudelijke installaties tot industriële projecten.

ProCalida biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele verdeelsystemen:

  • Ongevoelig voor corrosie en vuilafzettingen: Dankzij het hoogwaardige kunststof zijn ProCalida-verdelers bestand tegen corrosie en blijven ze vrij van vuilafzettingen, waardoor een langdurige en betrouwbare werking wordt gegarandeerd.
  • Uitstekende isolerende eigenschappen: De verdelers zijn ontworpen met uitmuntende isolerende eigenschappen, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd en efficiëntie wordt gemaximaliseerd.
  • Geen condensatie en minder lekkage: Door de innovatieve constructie elimineert ProCalida condensatie en vermindert het risico op lekkage.
  • Modulair en uitbreidbaar: Het modulaire ontwerp van ProCalida maakt aanpassingen aan verschillende ruimtes en behoeften mogelijk.
  • Makkelijke installatie: ProCalida-verdelers zijn ontworpen met het oog op installatiegemak, waardoor installateurs tijd en moeite besparen.

Het assortiment omvat modellen zoals ProCalida CC 1, EF 1 en IN 1 ½ / GT 1 ½, elk afgestemd op specifieke behoeften, van beperkte ruimtes tot grotere industriële projecten. Bovendien kunnen ProCalida-verdelers worden gekoppeld aan de CosiTherm ruimtetemperatuurregelaar voor nauwkeurige temperatuurregeling.

Klik hier voor uitgebreide details over de ProCalida-serie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details