NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Fluke 1535 en 1537 isolatieweerstandtesters

Fluke 1535 en 1537 isolatieweerstandtesters

De isolatieweerstandtesters van de Fluke 1530-serie bieden testspanningen van 250 V tot 2.500 V DC en een overspanningscategorie van CAT IV 600 V. Deze kenmerken maken ze ideaal voor gebruik in de industrie en infrastructuur. 

Naast meting van isolatieweerstand met een meetbereik tot 500 GigaOhm biedt deze serie diverse diagnostische functies, zoals PI (Polarisatie Index) en DAR (Diëlektrische Absorptie Ratio). Model 1537 heeft daarnaast ook functies zoals DD (Dielectric Discharge of ontladingssnelheid) en een hellingtest, waarbij de testspanning lineair wordt verhoogd met 100 V/s. Dit toestel maakt ook metingen van zowel wissel- als gelijkspanning tot 600 V mogelijk, meet weerstand in 3 bereiken, en controleert continuïteit met zowel visuele als akoestische indicator. De Fluke 1537 is uitgerust met een intern geheugen voor het opslaan van meetresultaten. Met de bijgeleverde PC-software kunnen deze resultaten worden gerapporteerd en gearchiveerd.

Zowel de Fluke 1535 als de 1537 kunnen worden voorzien van KWS, waarbij ze jaarlijks voor een vaste prijs worden onderhouden en gekalibreerd, gedurende de levensduur van het instrument.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details