NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Buildwise en Constructiv verwelkomen aannemers en installateurs deze maand tijdens de Renovision Festival Tour!

Buildwise en Constructiv verwelkomen aannemers en installateurs deze maand tijdens de Renovision Festival Tour!

Buildwise en Constructiv verwelkomen in september 2023 alle aannemers en installateurs op de Renovision Festival Tour. Zoals de naam al suggereert ligt de nadruk van deze reeks avondlijke evenementen op kwaliteitsvol renoveren. De Tour strijkt neer in Diepenbeek, Gent, Kortrijk, Mechelen en Genk, en wordt ook georganiseerd in Franstalig België. Het doel is om specifieke renovatiecompetenties te belichten, en om aannemers en installateurs kennis te laten maken met de nieuwste technieken en technologieën die hen tijd en geld moeten besparen. Bovendien zijn er ook spetterende demonstraties te zien in samenwerking met Technopolis! 

Buildwise en Constructiv organiseren de Renovision Festival Tour in samenwerking met Embuild en Bouwunie. Deelname aan Renovision is gratis. Op het programma staan:  

  • Voorstelling diensten Buildwise/Constructiv
  • Aannemers aan het woord, i.s.m. Embuild en Bouwunie
  • Live demonstraties Technopolis
  • Standenmarkt ‘Het zit ‘em in de (bouw)details’ met renovatieadvies (met hapje en drankje)
  • Streetfoodplein en networking

In Vlaanderen strijkt de Renovision Festival Tour neer in:

  • 07/09 Diepenbeek – New Vista Bouwcampus
  • 14/09 Gent – Odisee
  • 19/09 Kortrijk – Barco
  • 26/09 Mechelen – Technopolis
  • 28/09 Genk – Hangar58

Buildwise en Constructiv organiseren de Renovision Festival Tour ook in Franstalig België. De data en locaties zijn hier terug te vinden.  

“Na de COVID-jaren voelden we de noodzaak om meer en beter te connecteren met onze leden”, stelt Olivier Vandooren, CEO van Buildwise. “Een ideale formule is hen uit te nodigen op gezellige evenementen, waar we onze dienstverlening op maat kunnen voorstellen – met oplossingen die voor aannemers en installateurs een onmiddellijke meerwaarde hebben. De bouwsector kent vandaag een uniek momentum met heel veel uitdagingen, die tegelijk ook talrijke opportuniteiten bieden. Meer dan ooit wil Buildwise zijn rol als innovatiepartner van de aannemer versterken en zijn toegevoegde waarde verhogen. En daarvoor zijn persoonlijke contacten via de werking van de Technische Comités, onze dienst Technisch Advies, maar ook events zoals deze erg belangrijk!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details