NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
De belangrijkste badkamer-  en verwarmingstrends voor 2020

De belangrijkste badkamer- en verwarmingstrends voor 2020

Ook dit jaar is FACQ aanwezig op BATIBOUW. In Paleis 7 stand 211 stelt de firma de nieuwste trends en innovaties voor op gebied van badkamers en verwarming. 

FACQ onderscheidt vijf grote thema’s onder badkamertrends: Luxury, Minimal, Calm en Green & Energy.

De designcollectie KEUCO voor de badkamer.

 

Rond deze thema’s stelt FACQ tal van nieuwigheden voor, waaronder de douchetoiletten SensoWash® Strack F van Duravit. De nieuwste generatie douchetoiletten die zorgen voor een gevoel van welzijn wanneer men het toilet gebruikt. Naast verschillende designcollecties voor de badkamer, zoals KEUCO of Inda, biedt FACQ ook complete oplossingen voor particulieren, voor elk budget en elke ruimte. Daarnaast zullen er verkoopadviseurs aanwezig zijn om particulieren te begeleiden bij hun bouw- of renovatieproject. Tal van ideeën en innovatieve producten om zich te laten inspireren.

SensoWash® Strack F.

 

Tijdens INSTALLPRO kunnen professionele klanten van FACQ de laatste technische innovaties en de nieuwste verkooppunten van de badkamerexpert ontdekken. Deze professionele beurs is een echt match-making platform waarbij de professionele bezoekers in een informele en ontspannen sfeer kunnen discussiëren met de exposant en commerciële contacten leggen.

INSTALLPRO is enkel toegankelijk op uitnodiging, en vooraf registreren is verplicht. Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek ook genieten van
gratis catering  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details