Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Projecten

De essentie in één kraan

KWC DIVO BAD 416

16 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Mooi en spaarzaam

Het bedienen van de vaatdouche was nog nooit zo eenvoudig. Door de ergonomische vorm en dankzij de praktische hendelvergrendeling zelfs met één hand. Een geïntegreerde waterslagdemper ontziet de totale installatie.

Kegelvormig en parallel

Met één enkele handeling is de straal van deze vaatdouche naar wens aan te passen. Eén draai aan de douchezeef en de kegelstraal wordt meteen een parallelstraal.

Sproeiende bescherming

Met de vaat kan niets gebeuren. De resistente elastomeren ring rondom de vaatdouche beschermt het serviesgoed bij de afwas.

Discreet en chique

Ook de wandhouder heeft alle aandacht gekregen. Deze is niet alleen geraffineerd qua design, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit.

Bewegingsvrijheid

Met een straal van 360° is deze mengkraan in de volle breedte te gebruiken. De elegante uitloop kan zonder problemen gezwenkt worden en zorgt op aangename wijze voor meer bewegingsvrijheid in de keuken.

Comfortabel en praktisch in gebruik

Comfort, ergonomie en functionaliteit. Drie sleutelfactoren komen samen in één kraan. Want bij deze KWC keukenmengkranen klopt ieder detail, past iedere handgreep, overtuigt iedere functie. Met de meest innovatieve techniek die niet zichtbaar is, maar wel ontzettend nuttig. Voor alle comfort en een efficiënt gebruik, tijdens het koken, reinigen èn genieten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details