NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
DESIGN EN TECHNOLOGIE VOOR EEN OPTIMALE HANDHYGIËNE

DESIGN EN TECHNOLOGIE VOOR EEN OPTIMALE HANDHYGIËNE

Nieuwe elektronische zeepverdeler

De DELABIE groep, expert in hygiëne accessoires voor publieke ruimten, lanceert een nieuwe elektronische zeepverdeler. De esthetische en functionele vormen van deze verdeler zijn onmisbaar in utiliteiten.

Design

De nieuwe elektronische zeepverdeler – verkrijgbaar in rvs glanzend gepolijst, rvs mat gepolijst en rvs geëpoxeerd wit – is perfect combineerbaar met verschillende stijlen van interieurdecoratie.

Totale hygiëne

Het wassen van de handen is de basis van een goede hygiëne en een efficiënte maatregel tegen bacteriën. Aan de hand van een elektronische zeepverdeler verbetert de efficiëntie nog meer. De detectie van de handen gebeurt automatisch door middel van een infrarood oog. De regelbare detectieafstand vermijdt manueel contact met de verdeler en voorkomt zo elke vorm van besmetting via de handen. Net zoals bij het merendeel van de DELABIE accessoires bestaat de afdekplaat van deze verdeler uit bacteriostatisch RVS 304. Het oppervlak is glanzend, hard en glad waardoor bacteriën er zich minder snel kunnen aan vasthechten.

Eenvoudig te reinigen

Deze nieuwe zeepverdeler werd zo ontworpen opdat ze beantwoordt aan een essentieel hygiëne principe in publieke ruimten: een dagelijkse reiniging. Zo laat de uit één stuk gevormde afdekplaat een gemakkelijk onderhoud toe en wordt de ontwikkeling van bacteriehaarden beperkt. Het reservoir verhindert zeepresten en zorgt op deze manier voor een maximale hygiëne.

Ontworpen voor publieke ruimten

Het aantal zeepdoses dat verdeeld wordt per detectie is regelbaar. De besparende doseerpomp met anti-drup systeem kan niet geblokkeerd worden en verdeelt daardoor de juiste zeephoeveelheid per detectie.

De zeepverdeler beschikt over een slot met standaard DELABIE sleutel waardoor pogingen tot diefstal, een vaak voorkomend fenomeen in publieke ruimten, vermeden worden. Doordat deze sleutel op de meerderheid van de DELABIE hygiëne accessoires gebruikt kan worden, wordt het onderhoud vereenvoudigd voor het onderhoudspersoneel. Het detectiesysteem verbruikt weinig energie en laat een levensduur van de batterijen toe tot 300 000 cycli. Het verklikkerlichtje dat een zwakke batterij aangeeft en het venster voor niveaucontrole vergemakkelijken het onderhoud. Het zeepreservoir bevindt zich boven het batterijvak wat het vullen ervan vereenvoudigt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details