NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Duurzame oplossingen voor de HVAC-sector
Alle opleidingen voldoen aan de vereisten van de hedendaagse leeromgeving.

Duurzame oplossingen voor de HVAC-sector

Nxtpro is de B2B-poot van Syntra Midden-Vlaanderen. De opleidingsverstrekker is door de overheid erkend en is koploper op vlak van duurzame opleidingen voor de HVAC-sector.

Cindy De Kerf, opleidingscoördinator nxtpro licht toe: “We hebben vestigingen in Aalst, Asse, Gent en Sint-Niklaas. Campus Aalst is de uitvals­basis van onze HVAC-opleidingen. De voorbije jaren hebben we hyperuitgeruste praktijklokalen ingericht, die mee evolueren met maat­schappelijke en technologische ontwikkelingen. Intussen hebben we ook drie warmtepomp­labo’s, waar onder andere de opleidingen Gecertificeerd installateur van hernieuwbare energie – Warmtepompen (Rescert) en Warmtepompen bij renovatie georganiseerd worden.”

De opleidingen van nxtpro zijn zogenaamd hands-on te noemen, want de trainers staan met beide voeten – en handen – in de praktijk. Cindy De Kerf: “We hebben alle tools, ruimte én kennis in huis. Dat geeft ons een belangrijke voorsprong. Waar sommige opleidingscentra zich nu pas gaan verdiepen in groene energie, zitten wij aan de bron. We kunnen bouwen op onze jarenlange ervaring en expertise.”

De opleidingen van nxtpro zijn hands-on te noemen.

Bij nxtpro kunnen zaakvoerders, werkgevers en medewerkers rekenen op een breed scala aan praktijkgerichte (HVAC-)opleidingen (onder andere herstellen van premixketels, elektriciteitsanalyse bij verwarmingsinstallaties, rookgasanalyse bij verwarmingsinstallaties …). Alle opleidingen voldoen aan de vereisten van de hedendaagse leeromgeving. Klassikale lessen worden (vaak) afgewisseld met digitale e-learnings, als de module dit toelaat.

We zetten sterk in op korte en doeltreffende opleidingen. Zo vind je in het opleidingsaanbod diverse re- en upskillingtrajecten, permanente vormingen, verplichte opleidingen en opleidingen die naar een certificaat toewerken. Natuurlijk mogen de basisopleidingen niet uit het oog worden verloren. 

Neem alvast een kijkje op de website: www.nxtpro.be 

Ontmoet de opleidingsexperten van nxtpro op Install Day aan stand 16. Leuke extra: Neem deel aan de wedstrijd die wordt georganiseerd op de stand en sleep opleidingsbudget in de wacht!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details