NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Efficiënte installatie en nette afwerking in de badkamer
Het RainDrain-assortiment: een flexibel systeem voor uiteenlopende inbouwsituaties.

Efficiënte installatie en nette afwerking in de badkamer

Het RainDrain gamma van hansgrohe zorgt voor een efficiënte installatie en nette afwerking in de badkamer, ongeacht de opstelling. De eenvoudige installatie laat zich voelen door de minimale diepte en de uiteenlopende lengtes waarin de douchegoten beschikbaar zijn.

De RainDrain douchegoten zijn gemakkelijk in te werken en aan te passen aan de badkameropstelling van de klant, zowel in nieuwe als gerenoveerde gebouwen. 

RainDrain Flex.

RainDrain Match: Voor plaatsing tegen de wand of vrij in de ruimte én eenvoudig aan te passen aan het niveau van de tegels rondom. Beschikbaar in zes lengtes, van 600 tot 1200 mm. Er zijn verschillende opties voor de designafdekking verkrijgbaar: chroom, geborsteld roestvrij staal, gelakt roestvrij staal en twee soorten glas.

RainDrain Flex: Voor plaatsing tegen de wand of tussen twee wanden. Beschikbaar in vijf lengtes, van 700 tot 1200 mm en kan ter plaatste ingekort worden. Ook hier zijn verschillende afwerkingen verkrijgbaar: chroom, roestvrij staal en vijf exclusieve FinishPlus-oppervlakken.

RainDrain Match.

RainDrain Rock: Voor vrije plaatsing in de ruimte. Beschikbaar in zes lengtes, van 600 tot 1200 mm en kan ter plaatse telkens 50 mm aan elke kant ingekort worden. Deze variant is speciaal ontworpen om te betegelen met natuursteen of tegels tot 40 mm dik.

RainDrain Spot: Voor plaatsing op plat vlak. Beschikbaar in geborsteld roestvrij staal (aan de achterzijde te betegelen) of gestructureerd roestvrij staal. Beschikbaar in afmetingen van 150 x 150 mm.

Eén inbouwlichaam voor alle douchegoten

Met de uBox universal heeft hansgrohe een inbouwlichaam voor alle douchegoten en inbouwsituaties in het assortiment. Hierdoor heeft de installateur een universeel model beschikbaar voor alle varianten van douchegoten. Ook hier is de flexibele installatie uitermate voordelig. De drie aansluitingen passen in bijna elke inbouwsituatie en de uBox is geschikt voor primaire en secundaire afvoeren. Het voorgemonteerde afdichtingsvlies zorgt voor een veilige afdichting van het geheel en voorkomt waterschade.

Hoge afvoercapaciteit voor de XXL douche

Ook voor de inloopdouches in groot formaat heeft hansgrohe een handige oplossing. Voor een hoge afvoercapaciteit tot 60 l/min is bij het RainDrain-assortiment de innovatieve sifonoplossing Dryphon beschikbaar. De krachtige, mechanische reukafsluiting is inbegrepen in de afwerkingsset van de douchegoot en vervangt eventueel de meegeleverde sifon van de uBox universal. Deze laatste heeft een afvoercapaciteit tot 42 l/min.. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details