NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Elke dag een frisse start met het nieuwe gamma thermostatische douchekranen van Ideal Standard

Elke dag een frisse start met het nieuwe gamma thermostatische douchekranen van Ideal Standard

Ideal Standard heeft zijn volledige assortiment thermostatische douchemengkranen geüpgraded zodat installateurs ze met vertrouwen en gemak kunnen plaatsen. Het nieuwe, ergonomische ontwerp en de nieuwste technologie zorgen elke dag weer voor het perfecte douchemoment.

Door het fantastische en innovatieve FirmaFlow® Therm-binnenwerk zijn alle modellen van de nieuwe Ceratherm T-collectie van binnenuit ontworpen om ervoor te zorgen dat ze uitmuntend presteren en tegelijk een onnavolgbare duurzaamheid, veiligheid en duurzaamheid bieden.

Ideal Standard vond meer dan 50 jaar geleden het binnenwerk met keramische schijven uit, een echte revolutie in de badkamerwereld. Vandaag bouwt het voort op deze expertise en zijn R & D-mogelijkheden met de introductie van het thermostatische binnenwerk FirmaFlow® Therm. Het binnenwerk staat garant voor een ongeëvenaarde efficiëntie van het Ceratherm T-gamma, ook bij veelvuldig gebruik.

Ideal Standard thermostatische douchekranen

Dankzij een gestroomlijnd ontwerp en verstelbare montagestukken, kunnen Ceratherm T-douchemengkranen snel en eenvoudig en vrijwel overal worden geïnstalleerd. Alle montagestukken worden in eigen huis geproduceerd en daardoor kan Ideal Standard het hele productieproces van a tot z beheren. Zo garanderen we dat het product lang na plaatsing blijft presteren met minimale onderhoudsvereisten.

Alle modellen in het assortiment staan borg voor een vlotte en nauwkeurige bediening van het waterdebiet en de temperatuur. Gebruikers kunnen ook vooraf hun voorkeur instellen voor optimaal comfort. Neemt de druk af, dan schakelt het binnenwerk meteen de warm- of koudwaterstroom uit, zodat brandwonden of ongewenste koudeschokken worden voorkomen.

Voor de veiligheid van de gebruiker zijn alle modellen standaard uitgerust met de Cool Body-technologie. Cool Body werkt als een beschermend schild: in de thermostaat is de warmwaterstroom omgeven door koud stromend water om ervoor te zorgen dat de bedieningselementen en het kraanlichaam altijd koel aanvoelen, voor extra gemoedsrust.

De geïntegreerde bedieningselementen van Ceratherm T verminderen ook de verspilling van water en energie, de FirmaFlow® Therm zorgt ervoor dat de beoogde temperatuur veel sneller wordt bereikt en de eco-knop beperkt de stroom met de helft zonder dat dit de prestaties beïnvloedt. Dankzij de vooraf ingestelde temperatuur en het thermostatische mechanisme dat voor een constante waterstroom zorgt, gaat er zelfs geen druppel water verloren.

Ideal Standard thermostatische douchekranen

Het gamma omvat een verscheidenheid aan modellen, stuk voor stuk met een keuze uit mengkranen en accessoires – waaronder Idealrain en de Evo en Evo Jet-handdouches met drie straalsoorten voor een verkwikkende, verzachtende of ontspannende douche-ervaring.  Ceratherm T kan ook deel uitmaken van de steeds populairder wordende douchesystemen, met een regen- en handdouche met verstelbare wandbeugel voor extra veelzijdigheid. De verstelbare beugel betekent dat bestaande gaten kunnen worden afgedekt tijdens de installatie, terwijl de subtiele vormgeving de bevestigingspunten verbergt en een naadloze afwerking garandeert, waardoor deze collectie geknipt is voor renovatieprojecten.

Het nieuwe Ceratherm T-gamma wordt in heel Europa uitgerold vanaf februari 2020.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details