NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
F3 armatuurlijn van Franke: tijdloos mooi en slim

F3 armatuurlijn van Franke: tijdloos mooi en slim

De ingenieurs van Franke Water Systems, ontwikkelden een innovatieve mengkraan- en systeemtechniek voor intensief en veeleisend gebruik.

F3 Brains

De F3 lijn voldoet moeiteloos aan de hoge eisen die aan sanitaire uitrustingen in openbare ruimten gesteld worden. Een compleet sanitair systeem waarbij een lange levensduur, kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan. Maar de F3 weet daarnaast ook net even dat stapje extra te zetten. De F3 blinkt uit in waterbesparing, de sensor registreert de beweging en laat het water stromen zolang het nodig is. De geïntegreerde hygiënespoeling zorgt hierbij voor een gegarandeerde hygiënische waterkwaliteit.

F3 Beauty

Naast deze slimme functionaliteiten zijn de F3 armaturen ook nog eens bijzonder mooi door hun pure vormtaal. Een eigentijds design met een verbeterde gebruikersergonomie. Want deze lijn is eenvoudig te reinigen en ook nog eens duurzaam.

F3S: zelfsluitende technologie

De slimme F3 kraan is beschikbaar in twee technologieën. Voor openbare sanitaire ruimtes zijn betrouwbare mengkranen met een intuïtieve bediening en een laag waterverbruik ideaal. De zelfsluitende F3S blinkt in veel gebruikte ruimten uit vanwege haar spaarzaamheid in water en haar onverwoestbare karakter. De watersturing vindt plaats volgens het zuigerloze zelfsluitende principe. Met een lichte druk wordt de waterstroom geactiveerd, die na een ingestelde tijd automatisch stopt. De ontelbare keren werking, robuuste en zelfreinigend patroon staat garant voor een lange levensduur. 

F3E: contactloze bediening

De tweede variant is de contactloze, opto-elektronisch aangestuurde F3 armatuur die is uitgerust met de door Franke ontwikkelde uniforme elektronische module. Hierdoor zijn automatische hygiënespoelingen en de opslag van statistische gegevens mogelijk, die met een optionele afstandsbediening kunnen worden uitgelezen. De opto-elektronisch aangestuurde mengkranen zijn uitermate geschikt voor natte ruimtes. Denk hierbij aan openbare ruimtes, de voedingsmiddelenindustrie, voor grootkeukens of ziekenhuizen en verpleeghuizen. Een ingebouwde hygiënische spoeling garandeert een hygiënische drinkwatervoorziening.

The brains behind this beauty

Franke Water Systems richt zich op de slimme uitrusting van publieke, (semi-)publieke en commerciële sanitaire ruimtes. Zij realiseren het onmogelijke op een innovatieve wijze. Zo ontwikkelen ze samen met hun klanten esthetisch aansprekende en complete oplossingen voor sanitaire ruimtes.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details