NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
FACQ opent een nieuwe showroom in Kuurne

FACQ opent een nieuwe showroom in Kuurne

Inspiratie, advies en oplossingen

Het brede publiek kan voortaan terecht in maar liefst 15 FACQ-showrooms over heel België. Enkele dagen geleden opende de gloednieuwe showroom in Kuurne de deuren. Bedoeling: de Belgen inspireren bij de inrichting van hun badkamer, hen adviseren en hen kwalitatieve oplossingen aanreiken. In de loop der jaren breidde FACQ als specialist in sanitair en verwarming het aantal showrooms uit om in het hele land vertegenwoordigd te zijn en op de verwachtingen van het Belgisch publiek te kunnen inspelen.

10de FACQ-showroom in Vlaanderen
Sinds enkele jaren tracht FACQ de afstand tot het brede publiek te verkleinen door showrooms te bouwen in de buurt van grote verkeersassen of winkelcentra. Het FACQ-logo is niet langer onbekend bij professionals, noch bij de consument die op zoek is naar oplossingen voor sanitair en verwarming. Na meer dan 139 jaar vakkennis groeit en innoveert de firma FACQ nog iedere dag om moderne en efficiënte oplossingen te kunnen aanbieden.FACQ

Inspiratie, inspiratie en nog meer inspiratie
De badkamer is een belangrijk vertrek in huis waar we iedere dag heel wat tijd doorbrengen. Ze moet dan ook praktisch én mooi zijn, en moet beschikbaar zijn voor ieders noden en budget. Wie een badkamer installeert of renoveert, moet gebruik kunnen maken van kwalitatieve materialen en zich kunnen omringen met vaklui uit de sector.

De nieuwe FACQ-showroom in Kuurne beslaat een oppervlakte van meer dan 3.300 m².  Aan inspiratie dus geen gebrek! Het brede publiek kan er in verschillende ruimten kennismaken met de nieuwigheden voor 2019 en de trends van het moment. Uiteraard kunnen belangstellenden er ook terecht voor advies en offertes.

FACQ

Virtual reality in Kuurne
In de nieuwe showroom in Kuurne onderging het Groene Huis (de alom gekende pedagogische tool bij FACQ) een ingrijpende facelift. Dankzij virtual reality worden alle vragen van de consument omtrent duurzame, zuinige en milieuvriendelijke oplossingen voor de woning beantwoord.

Die innoverende tool op basis van virtual reality laat de consument concreet ervaren hoe en hoeveel er op de energiefactuur kan worden bespaard. Dankzij de nieuwe tool kunnen klanten in de woning rondlopen en in elk vertrek nieuwe oplossingen ontdekken. De talloze oplossingen die FACQ via virtual reality in het Groene Huis belicht, werden in acht thema’s gebundeld. Zo beantwoordt FACQ vragen over verwarming, ventilatie, het benutten van hernieuwbare energiebronnen, de programmatie van verwarmingssystemen en de recuperatie en behandeling van water.

Kom het vernieuwde Groene Huis van FACQ in avant-première ontdekken in de gloednieuwe showroom in Kuurne!

Adres en openingsuren: www.facq.be/nl/adres/kuurne

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details