NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
FX-M: “Touch free en eenvoudig te bedienen!”

FX-M: “Touch free en eenvoudig te bedienen!”

De prachtige modulair ontworpen en compacte ‘clean and dry’ unit is klaar voor de toekomst: touch free en eenvoudig te bedienen!

Technologische en esthetische perfectie. FX-M is een wasplaats unit voor de (semi-) openbare sanitaire ruimte van de toekomst. Perfect te combineren met de QUADRO-FX wastafel en als maatwerkoplossing voor de installatie van seriewastafels is de ETON wasbak uit het VARIUS-assortiment erg geschikt.

FX-M wasplaats unit. De slimme en verlichte bediening van deze wasplaats unit werkt volkomen intuïtief en contactloos voor de gebruiker. Hij wordt opto-elektrisch gestuurd voor vooraf ingestelde afgifte van voorgemengd water, zeep en verlichting van zowel de symbolen als de unit zelf. Verder is er ook nog de keuze tussen papierafgifte of handendroger.

Het is een naadloos ontwerp dat staat voor eenvoudige werking en optimale reiniging en hygiene. De contactloze activatie van water, zeep, papier/lucht staat garant voor een zorgenloos gebruik qua hygiene. Het automatisch oplichten van de symbolen en van de unit zelf geeft je een welgekomen en veilig gevoel.

Met de spotlight op de handen, loodsen de oplichtende symbolen je door de verschillende stappen naar een optimale handenhygiëne.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details