NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Green Deal en corona centraal op digitale ISH

Green Deal en corona centraal op digitale ISH

Zoals alle grote evenementen kiest ISH dit jaar voor een volledig digitale beurs. Van 22 tot 26 maart mikt ISH op een kwalitatieve en interessante inhoud, via een uitgebreid programma. 

De data zijn genoteerd: in maart kijkt de gehele HVAC-wereld naar Frankfurt am Main – digitaal dan toch. Nergens anders is zoveel expertise verzameld op vlak van HVAC te vinden als op ISH. En ook al vindt ISH in 2021 volledig ­digitaal plaats, zal dat nu niet anders zijn. Opnieuw ontmoet de internationale sanitaire en HVAC-sector elkaar op ISH om kennis uit te wisselen, nieuwe producten te presenteren en een blik te werpen op de innovatieve oplossingen van vandaag en morgen. 

Green Deal en corona

De Europese Green Deal speelt een belangrijke rol op ISH digital 2021. Het spreekt immers voor zich dat verwarmingsoplossingen en -systemen een doorslaggevende impact hebben op het al dan niet behalen van de klimaatdoelstellingen. Het ISH Technology and Energy Forum zal een blik werpen op de huidige politieke trends op de verwarmingsmarkt.

Natuurlijk gaat ook ISH het onderwerp ‘corona’ niet uit de weg. De beurs kijkt vooral naar de mogelijke oplossingen die de ventilatie- en airconditioning­sector in petto heeft. Zo kan ventilatietechnologie helpen om de concentratie van corona-aerosolen grotendeels te filteren, door het constant mengen van binnenlucht met frisse lucht. Dat kan resulteren in een aanzienlijke verkleining van het risico op besmetting. Het sanitaire van ISH zal thematisch focussen op drinkwaterhygiëne en de trend naar meer hygiëne in de badkamer. Zo maak je kennis met oppervlakken die resistent zijn tegen vuil en bacteriën, aanraakvrije bedieningsfunctionaliteiten en elektronische bidets met veel aandacht voor hygiëne. De sanitaire industrie presenteert slimme oplossingen om aan de toenemende verwachtingen op vlak van hygiëne te voldoen. 

Onder de noemer ‘Pop up my Bathroom’ presenteert ISH drie langetermijntrends voor badkamerontwerp: ‘. Smart Bathroom’, ‘. Green Bathroom’ en ‘. Living Bathroom’. Deze drie trends zullen een blijvende invloed hebben op het ontwerp en de bouw van badkamers voor de komende jaren. Ook wordt er aandacht besteed aan de groeiende invloed van innovatieve technologie ‘achter de muur’.

Digitale hub

Op ISH digital 2021 bestaat de deelname van exposanten uit twee modules: de ISH Contactor en het ISH digitale platform.

De ISH Contactor is de internationale hub en zoekmachine voor water, verwarming en airconditioning. Op ish.messefrankfurt.com kunnen bezoekers informatie verzamelen over de exposerende bedrijven, informatief en met de juiste contactpersonen. ISH Contactor is ‘s werelds grootste en meest uit­gebreide gids voor sanitaire voorzieningen en de HVAC-wereld.

Het middelpunt is het ISH digitale platform, dat het evenement live online huisvest, van 22 tot 26 maart 2021. Hier vinden alle exposanten­activiteiten plaats. De inhoud van ISH digital zal na het evenement ook online te ­raadplegen zijn.

Alle informatie met betrekking tot de digitale vakbeurs is terug te vinden op www.ish.messefrankfurt.com.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details