NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
GROHE Bau Cosmopolitan E infraroodkraan: het comfort van handen wassen zonder aanraking

GROHE Bau Cosmopolitan E infraroodkraan: het comfort van handen wassen zonder aanraking

Infraroodkranen worden steeds populairder, niet alleen in de projectsector, maar ook in de particuliere badkamer. Ze combineren comfort met hygiëne en zijn dankzij GROHE Bau Cosmopolitan E nu ook stijlvolle elementen in de moderne badkamer, gastentoilet of openbare sanitaire voorzieningen. Door de intuïtieve bediening is de greeploze kraan optimaal geschikt voor jong en oud. De infraroodoplossing van GROHE is ook zeer aantrekkelijk in termen van besparingen: de duurzaamheidskenmerken met relatief lage aanschafkosten verlagen de water- en energiekosten tot een minimum. Dankzij de eenvoudige plug-and-play installatie heeft de kraan ook lage onderhoudskosten.

  • Nauwkeurige infraroodsensor van de elektronische aanraakloze mengkraan detecteert automatisch de handen
  • Hoogste functionaliteit en hygiëne met intuïtieve bediening in minimalistisch design
  • Duurzame technologie voor gastenbadkamers en openbare ruimtes tegen aantrekkelijke prijzen

Handenvrij waterplezier zonder compromissen
GROHE Bau Cosmopolitan E beschikt over betrouwbare, nauwkeurige sensortechnologie die de waterstroom op een duurzame manier regelt wanneer de handen de kraan naderen. Het detectiebereik voor de handen en de duur van de waterdoorstroming kunnen eenvoudig via de afstandsbediening worden ingesteld. Bij de ontwikkeling van de kraan lag de nadruk bij GROHE niet alleen op comfort, maar ook op duurzaamheid: de sensorgestuurde automatische start/stop- functie zorgt ervoor dat het water alleen stroomt wanneer iemand zijn handen onder de uitloop houdt. Dankzij de EcoJoy-technologie van GROHE verbruikt de kraan 50 procent minder water zonder afbreuk te doen aan het comfort. Het design van de Bau Cosmopolitan E is verfijnd en minimalistisch en maakt zelfs in kleine badkamers of gastenbadkamers indruk door zijn chroomafwerking. De kraan kan optimaal gecombineerd worden met vele wastafelmodellen.

Bau Cosmopolitan E

Betrouwbare hygiëne
GROHE Bau Cosmopolitan E laat dankzij de greeploze bediening vrijwel geen mogelijkheid tot overdracht van bacteriën tussen individuele gebruikers. Nog een pluspunt: omdat er bij het gebruik van de kraan nauwelijks direct contact is, worden ook de reinigingsinspanningen tot een minimum beperkt. De geoptimaliseerde binnenste watergeleiding zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de dode ruimte binnenin de kraan, waardoor de perfecte mengverhouding en het risico van microbiële besmetting tot een minimum wordt beperkt. De veiligheid en hygiëne worden ook verbeterd door de vereenvoudigde automatische instellingen voor hygiënisch spoelen, thermische desinfectie en reinigingsmodus. Deze functies kunnen eenvoudig met de hand of op afstand worden ingesteld. De GROHE StarLight-technologie garandeert dat de chroomafwerking zeer duurzaam is. Installatie en inbedrijfstelling worden vereenvoudigd door het GROHE Plug & Play systeem dat het mogelijk maakt om de kraan binnen enkele minuten te gebruiken. De Bau Cosmopolitan E kraan is verkrijgbaar met en zonder mengverhouding. Naast de versie met een onderhoudsarme, duurzame batterij is er ook een plugversie beschikbaar.

GROHE produceert al sinds jaren infraroodproducten die een betrouwbare en nauwkeurige regeling van de watertoevoer mogelijk maken – en aan elke smaak voldoen. Twee andere hoogtepunten in het handenvrije portfolio zijn GROHE Essence E en GROHE Eurocube E. Het ontwerp van de Essence E mengkraanlijn richt zich op de zuiverheid van de cilindrische vorm en is even eenvoudig als verfijnd. Hedendaagse looks en hoog comfort vormen op het eerste gezicht een elegante eenheid. Verkiest u een kubusvormig meesterwerk in uw badkamer? Dan zorgt het lineaire kubusdesign van de Eurocube E voor indrukwekkende highlights in de badkamer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details