NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
GROHE Blue Professional voor kantoorkeukens: gefilterd waterplezier met één druk op de knop – recht uit de kraan

GROHE Blue Professional voor kantoorkeukens: gefilterd waterplezier met één druk op de knop – recht uit de kraan

GROHE Blue Professional biedt gekoeld en gefilterd waterplezier direct vanuit de keukenkraan van kantoorkeukens. Het watersysteem biedt 40 medewerkers gekoeld plat, licht bruisend of bruisend water. Dankzij de comfortabele en hygiënische bediening via de drukknoppen krijgen gebruikers snel en eenvoudig de gewenste verfrissing. GROHE Blue Professional kan tot vijftien liter gekoeld en koolzuurhoudend water per uur produceren. Het gefilterde water is overigens ook geschikt voor het maken van koffie of thee, wat de smaak alleen maar ten goede komt.

In plaats van te moeten zeulen met waterkratten of flessen water, krijgen werknemers vanaf heden hun favoriete drinkwater rechtstreeks uit het GROHE Blue Professional watersysteem. De GROHE Blue duo kraan levert niet alleen vers, gefilterd water, maar ook gewoon leidingwater. Om ervoor te zorgen dat het gefilterde GROHE Blue water niet wordt gemengd met het ongefilterde water, beschikt de kwaliteitsvolle kraan over twee aparte waterwegen – één voor het leidingwater en één voor het gezuiverde GROHE Blue drinkwater. Dit beschermt tegen eventuele vervuiling en behoudt de goede smaak van gefilterd water.

Het bedienen van de kraan is bijzonder eenvoudig en hygiënisch dankzij de aanraakbediening. Een snelle maar krachtige aanraking van de knoppen zorgt voor het gewenste water voor de gebruiker. Als het LED oppervlak op de knop blauw kleurt, dan komt er gekoeld, plat water uit de kraan; groen staat voor bruisend water en turquoise voor licht bruisend water. De hoge 180 graden draaibare uitloop is ideaal voor het vullen van hoge karaffen.

De GROHE Blue Professional set werkt met een koeler, de filterset, de CO2-fles en de GROHE Blue Professional kraan. De filters zijn verkrijgbaar in capaciteiten tot 3.000 liter, afgestemd op de individuele behoeften van het bedrijf. GROHE Blue Professional is uiterst compact en ruimtebesparend en past in alle soorten keukens, omdat de koeler in elke standaard keukenkast past. GROHE Blue Professional wordt snel geïnstalleerd door een vakman en is in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Dankzij de GROHE ONDUS app worden de noodzakelijke vervangingen van de filter- of CO2- flessen direct weergegeven. Met behulp van een eenvoudige grafiek wordt het CO2-niveau van de tank weergegeven, samen met het moment waarop het filter moet worden vervangen. Ook de software-instellingen van de koeler kunnen eenvoudig via de app worden ingesteld of aangepast. In geval van een onderhoudsonderbreking worden de gebruikers direct via push-meldingen op de hoogte gebracht. Naast de GROHE ONDUS app biedt de online bedieningsdesk op één scherm een duidelijk overzicht van alle GROHE Blue systemen die op de app zijn aangesloten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details