Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Sanitair

GROHE Blue Professional voor kantoorkeukens: gefilterd waterplezier met één druk op de knop – recht uit de kraan

grohe-blue

25 april 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

GROHE Blue Professional biedt gekoeld en gefilterd waterplezier direct vanuit de keukenkraan van kantoorkeukens. Het watersysteem biedt 40 medewerkers gekoeld plat, licht bruisend of bruisend water. Dankzij de comfortabele en hygiënische bediening via de drukknoppen krijgen gebruikers snel en eenvoudig de gewenste verfrissing. GROHE Blue Professional kan tot vijftien liter gekoeld en koolzuurhoudend water per uur produceren. Het gefilterde water is overigens ook geschikt voor het maken van koffie of thee, wat de smaak alleen maar ten goede komt.

In plaats van te moeten zeulen met waterkratten of flessen water, krijgen werknemers vanaf heden hun favoriete drinkwater rechtstreeks uit het GROHE Blue Professional watersysteem. De GROHE Blue duo kraan levert niet alleen vers, gefilterd water, maar ook gewoon leidingwater. Om ervoor te zorgen dat het gefilterde GROHE Blue water niet wordt gemengd met het ongefilterde water, beschikt de kwaliteitsvolle kraan over twee aparte waterwegen – één voor het leidingwater en één voor het gezuiverde GROHE Blue drinkwater. Dit beschermt tegen eventuele vervuiling en behoudt de goede smaak van gefilterd water.

Het bedienen van de kraan is bijzonder eenvoudig en hygiënisch dankzij de aanraakbediening. Een snelle maar krachtige aanraking van de knoppen zorgt voor het gewenste water voor de gebruiker. Als het LED oppervlak op de knop blauw kleurt, dan komt er gekoeld, plat water uit de kraan; groen staat voor bruisend water en turquoise voor licht bruisend water. De hoge 180 graden draaibare uitloop is ideaal voor het vullen van hoge karaffen.

De GROHE Blue Professional set werkt met een koeler, de filterset, de CO2-fles en de GROHE Blue Professional kraan. De filters zijn verkrijgbaar in capaciteiten tot 3.000 liter, afgestemd op de individuele behoeften van het bedrijf. GROHE Blue Professional is uiterst compact en ruimtebesparend en past in alle soorten keukens, omdat de koeler in elke standaard keukenkast past. GROHE Blue Professional wordt snel geïnstalleerd door een vakman en is in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Dankzij de GROHE ONDUS app worden de noodzakelijke vervangingen van de filter- of CO2- flessen direct weergegeven. Met behulp van een eenvoudige grafiek wordt het CO2-niveau van de tank weergegeven, samen met het moment waarop het filter moet worden vervangen. Ook de software-instellingen van de koeler kunnen eenvoudig via de app worden ingesteld of aangepast. In geval van een onderhoudsonderbreking worden de gebruikers direct via push-meldingen op de hoogte gebracht. Naast de GROHE ONDUS app biedt de online bedieningsdesk op één scherm een duidelijk overzicht van alle GROHE Blue systemen die op de app zijn aangesloten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details