NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Het FACQ-Sanicenter te Waterloo verhuist

Het FACQ-Sanicenter te Waterloo verhuist

Het FACQ-Sanicenter dat voorheen gelegen was te Waterloo (Brusselsesteenweg 272) bevindt zich voortaan in Woutersbrakel. Omdat het oude gebouw te klein geworden was besloot FACQ een grotere vestiging te openen, gelegen nabij de grote verkeerswegen. De opening vond plaats afgelopen maandag 6 april.

Een strategische en vlot bereikbare locatie

Het nieuwe Sanicenter te Woutersbrakel is vlak bij de ring gelegen, waardoor zichtbaarheid en een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd is. Bovendien is er een ruime parking voorzien. Zo wordt er maximaal tegemoetgekomen aan de noden van de professionele klant. Het Sanicenter te Woutersbrakel biedt eveneens de ‘Facq Collect & Go’ service aan. Het aparte servicepunt garandeert een nog snellere dienstverlening.

Nabijheid en beschikbaarheid, de voordelen van het Sanicenter

Het sanicenter van Woutersbrakel beslaat een oppervlakte van 1.700m² en heeft meer dan 6000 artikelen van de grootste sanitair- en verwarmingsmerken in voorraad. De FACQ-sanicenters hanteren flexibele openingsuren om de professionals zo goed van dienst te zijn. Indien een product niet ter plaatse beschikbaar is, maar in één van de 3 logistieke FACQ-depots, wordt dit diezelfde nacht geleverd en is de volgende ochtend beschikbaar in een vooraf gekozen Sanicenter.

De professesionele teams van FACQ ontvangen steeds met plezier de vakmensen uit de sector in het nieuwe Sanicenter te Wouterbrakel op volgend adres :

Industriepark 6
1440 Woutersbrakel

Aandacht: Gezien de uitzonderlijke omstandigheden is enkel het Facq Collect & Go punt bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur voor het ophalen van bestelling die voorafgaandelijk online, telefonisch of per mail geplaatst werden.

Alle informatie over de FACQ-dienstverlening zijn terug te vinden op volgende webpagina : https://www.facq.be/nl/laatste-nieuwigheden/veranderingen-openingsuren-door-covid-19

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details