NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Innovatief alles in één concept voor de sanitaire ruimte

Innovatief alles in één concept voor de sanitaire ruimte

Hoe ziet de toekomst van de sanitaire ruimte eruit? Deze vraag beantwoordt Franke Water Systems helder en duidelijk met een geavanceerd, compact en modulaire inrichting. Technologische perfectie en design worden mooi gecombineerd in de nieuwe FX-S lijn, voor openbare en semi-openbare wasruimtes.

Schoon en droog

Eenvoudig uitpakken, aansluiten en direct in gebruik nemen. De compleet voorbereide FX-S module van Franke maakt ook grote projecten gemakkelijk. Alle technische componenten zijn geïntegreerd en functioneren gemakkelijk en hygiënisch door de contactloze sensorcontrole. Elke gast wordt ontvangen met een discrete verlichting van symbolen voor het gebruik van zeep, water en het drogen van de handen. De kracht van eenvoud.

Verrassend en onderscheidend

Geheel in overeenstemming met het basisidee voorziet dit modulaire concept in diverse verbeterde functionaliteiten. Zo behoort een grote stevige papier dispenser achter de spiegel of een organisch gevormde overgang van de wastafel tot de mogelijkheden. Daarbij vullen diverse uitbreidingsopties deze FX module mooi aan, zoals een optisch uniforme afwerking van de gehele installatiewand. Om je sanitaire ruimte onderscheidend te maken, zijn er diverse kleuren en texturen verkrijgbaar. Ook geschikt voor sanitaire ruimtes met hoge bezoeker aantallen of piekbezoek uren. Laat je verrassen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details