NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Innovaties van Viega maken installatie sneller, veiliger en zuiniger

Innovaties van Viega maken installatie sneller, veiliger en zuiniger

Viega op ISH 2019: Hal 4.0, stand A44/B44/B46

Van 11 tot 15 maart vindt in Frankfurt am Main de toonaangevende ISH vakbeurs plaats. Viega, producent van installatietechnologie, stelt een hele reeks nieuwe systemen en producten op het vlak van voorwandtechniek, installatie- en afvoertechnologie, geluidswering en brandveiligheid voor. Daarnaast deelt de specialist zijn vakkennis wat betreft het garanderen van drinkwaterkwaliteit. Al de Viega-innovaties werden ontwikkeld met het oog op optimalisatie van de werk- en installatieprocedures op de werf, zowel op technisch als op commercieel vlak.Ontdek de nieuwste innovaties op de Viega stand in hal 4.0 (A44/B44/B46).

“Met de innovaties die wij op ISH voorstellen, willen wij de installatie op de werf eenvoudiger, goedkoper en veiliger maken. Zowel voor de installateur, de investeerder als de eindgebruiker,” aldus Dirk Gellisch van de raad van bestuur van Viega. “Alle nieuwe producten geven stuk voor stuk blijk van de vooruitgang die wij, als een van de wereldwijd toonaangevende producenten van installatietechnologie, hebben geboekt!”

Voorwandtechnieken zullen ruim aan bod komen. Daarnaast zijn er uitbreidingen in ons gamma voor de snelle en veilige installatie van leidingen, nieuwe oplossingen voor afvoersystemen voor instapdouches en geteste systemen voor brandveiligheid in gebouwen.

Daarnaast zal Viega op ISH voor het eerst haar nieuw concept voor het vrijwaren van drinkwaterkwaliteit voorstellen. Viega analyseert drinkwaterinstallaties op basis van de meest recente wetenschappelijke kennis, met inberip van energiegerelateerde criteria. Hierdoor kan niet alleen de kwaliteit van het drinkwater gegarandeerd worden, maar verbetert ook de energie-efficiëntie van grootschalige drinkwaterinstallaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details