NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Kingspan Insulation sponsort 1000 km fietsen voor Kom op tegen Kanker

Kingspan Insulation sponsort 1000 km fietsen voor Kom op tegen Kanker

Kingspan Insulation, producent van hoogwaardige isolatiematerialen, sponsort de 10de editie “1000 km voor Kom op tegen Kanker”, een fietsvierdaagse die elk jaar in het hemelvaartweekend plaatsvindt. Elk team legt 8 etappes van 125 km af en zamelt daarvoor minstens 5000 euro in. De netto opbrengst van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker gaat integraal naar wetenschappelijk onderzoek.

Kom op tegen kanker

Samen trappen tegen kanker

Kingspan medewerker Dirk De Gendt is een van die helden die de 1000 km solo zal gaan fietsen in het Hemelvaartweekend met het internationale peloton van Lyon naar Mechelen in vier dagen. Zo’n goeie 250 km per dag. Om hem én dit buitengewoon goede initiatief te steunen heeft Kingspan besloten een cheque van €2.000 euro uit te schrijven.

Dirk De Gendt: “Onderzoek met als doel de overlevingskansen en de levenskwaliteit van kankerpatiënten te verbeteren is van levensbelang.Dit vraagt echter ook de nodige financiële middelen. Door deze 1000 km te fietsen kan ik hier alvast een  een steentje bijdragen. Het vergt een flinke voorbereiding en financiële steun. Daarom is het erg fijn dat ik alvast op zo’n mooie bijdrage van Kingspan kan rekenen.”

Xavier Rousseau, marketing manager bij Kingspan Insulation, vervolgt: “Wij zijn erg trots op Dirk dat hij zich inzet voor dit goede doel. Daarnaast is Kingspan een maatschappelijk betrokken onderneming en doen wij ook graag een financiële bijdrage voor de strijd tegen kanker, waardoor er weer een stap gezet kan worden naar betere levenskwaliteit voor de patienten.“

Doneren

De 1000 km voor Kom op tegen Kanker heeft als doel om zo veel mogelijk geld binnen te halen. Met deze donatie van Kingspan Insulation zijn ze er dan ook nog niet. Iedereen die dit goede doel een warm hart toedraagt kan doneren. Het team van Dirk De Gendt kan rechtstreeks worden gesteund (vanaf 40 euro op jaarbasis ontvangt u een fiscaal attest).

KOM SAMEN MET ONS OP TEGEN KANKER EN DONEER !

1000-km rekeningnummer BE14-7331-9999-9983
O.v.v. teamcode 350002929 – gift

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details