NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Kwalitatief hoogwaardige aircolijn
De Diva productlijn is voor de particuler en bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen.

Kwalitatief hoogwaardige aircolijn

Daarnaast krijgt België vaker te maken met hogere temperaturen op wisselende momenten. Bovendien werken mensen in toenemende mate thuis en deze trend wordt nu versterkt door de coronaperiode. Als totaaloplosser in binnenklimaat­systemen speelt Remeha in op deze trends met de introductie van de Diva aircolijn.

De Diva productlijn is voor de particuler en bestaat uit een compleet assortiment voor koelen en verwarmen. Yves Vanpoucke, commerciaal directeur bij Remeha, legt uit waarom Remeha kwalitatief hoogwaardige airco’s in België introduceert: “In steeds meer West-Europese landen neemt de vraag naar comfort binnen de gebouwde omgeving toe. Als totaaloplosser in binnenklimaatsystemen moet je oplossingen bieden voor deze trend. We hebben het voordeel dat we als BDR Thermea Group jarenlange ervaring hebben met airco’s, met name in de zuidelijke landen. Daarom kunnen wij met Diva een kwalitatief hoogwaardige airco-lijn introduceren.“

Breed assortiment

De binnenunits zijn leverbaar in wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. Alle modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-splituitvoering. Gebruikers van de airconditioning kunnen rekenen op een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement. Belangrijk voor installateurs is dat de units snel en eenvoudig te installeren zijn en dat Remeha een uitgebreide garantie van drie jaar biedt op de units. 

‘In steeds meer West-Europese landen neemt de vraag naar comfort binnen de gebouwde omgeving toe.’​

Comfortabel verduurzamen

Remeha heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Met het oog op de energietransitie wil Remeha de marktvraag naar airconditioning units positief sturen. Vanpoucke is ervan overtuigd dat dat mogelijk is. “We richten ons op comfortabel verduurzamen. Door serieus te kijken naar een totale klimaatinstallatie in een woning zorgen we ervoor dat we steeds nieuwe stappen zetten op weg naar verduurzaming.”

Over Remeha/BDR Thermea Group

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. verwarming, koeling en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in België, Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group. BDR Thermea Group in Apeldoorn realiseert met 6.200 medewerkers in ruim 100 landen een omzet van 1,8 miljard euro.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details