NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Terug naar overzicht

Remeha België

Zoek je een verwarmingsketel of warm water boiler? Dan brengt Remeha het comfort van warmte en warm water bij je thuis! Met de innovatieve en intelligente systemen die ze ontwikkelen voor je verwarming en sanitair warm water zit je altijd warm. Al duizenden gezinnen in België en Europa kozen voor de duurzaamheid, het comfort en de optimale dienstverlening van Remeha, en telkens konden ze met een tevreden gevoel terugkijken op die samenwerking.

Genieten van een aangename warmte
De verwarmingsoplossingen van Remeha maken het verschil! Dit bedrijf biedt meer dan 75 oplossingen aan in gas, stookolie en hernieuwbare energie voor een optimaal comfort op vlak van verwarming en sanitair warm water. Denk maar aan verwarmingsketels, warmtepompboilers, zonnesystemen, warm water boilers, thermostaten… Remeha ketels zijn trouwens erg energiezuinig en hebben bovendien een maximaal rendement. Ze worden dan ook volgens de laatste technologische toepassingen gebouwd zodat jij van al hun comfort thuis kan genieten. Door steeds te zoeken naar zinvolle innovaties wil Remeha nu eenmaal zo goed mogelijk inspelen op de wensen en behoeften van de professionele en particuliere gebruikers. Met Remeha beleeft iedereen een aangename warmte!

Kwaliteitsvolle warmte bij je thuis
Remeha kan op een uitgebreid netwerk van installateurs rekenen die je adviseren over elk aspect van elk product. Voor een installateur in je buurt kan je even kijken op hun website www.remeha.be. Ze helpen je uiteraard ook om het meest efficiënte systeem te kiezen voor je verwarming of sanitair warm water thuis, waarbij jouw eisen en wensen niet uit het oog worden verloren. Bovendien plaatsen ze de verwarmingsketel, de boiler, het zonnesysteem of een ander product op vakkundige wijze in je woning. Wil je dus graag genieten van de warmte die een verwarmingsketel of warm water boiler je kan geven? Neem dan contact op met Remeha, want Remeha houdt je warm!

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Branders & ketels Adres Koralenhoeve 10
2160 Wommelgem
België
Telefoonnummer +32 (0) 3 230 71 06 E-mailadres [email protected] Website remeha.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details