NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
KWC F5 – De nieuwe hybride keukenkraan

KWC F5 – De nieuwe hybride keukenkraan

Het efficiënt gebruik van water en energie helpt de exploitatiekosten in kantoor- en Administratiegebouwen te optimalieren. Elektronische kranen zijn dezer dagen een standaard in de sanitaire ruimten van deze gebouwen. Tegelijkertijd dragen ze ook bij tot de kwaliteit van het drinkwater. De meeste thee- en  koffiekeukens in kantoren hebben echter nog conventionele, met een hendel bediende keukenkranen.  De nieuwe F5 hybride keukenkraan van KWC Professional  combineert de voordelen van een elektronische kraan met het gebruiksgemak van een hendelmengkraan.

Met de nieuwe F5 hybride keukenkraan is een regelmatige, geautomatiseerde hygiënespoeling mogelijk in het hele drinkwaternet van het gebouw. Bij niet gebruik gedurende 24h zal de kraan automatisch overgaan tot een spoeling van enkele seconden waardoor stilstaand water vermeden wordt. Hiervoor kan de optionele, bidirectionele afstandsbediening handig zijn om de meest  relevante statistische gegevens uit te lezen,  waaronder bijvoorbeeld de al dan niet uitgevoerde spoelbeurten.

De roestvrijstalen behuizing met geborsteld  oppervlak levert een extra bijdrage aan de hygiëne en bevat alle belangrijke componenten, zoals mengkraanpatroon, magneetklep, sensor en de bedieningselektronica. Verder is de draaibare uitloop vergrendelbaar en biedt deze 3 instelbare draaibereiken.

Dit is de ideale kraan voor alle openbare ruimtes waar efficiëntie en veiligheid voorop staan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details