NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE Introduceert een compleet PV-systeem uit één bron
LEDVANCE Renewables is de one-stop-shop voor PV-systemen en biedt een uitgebreid assortiment producten en diensten. Onze oplossingen integreren naadloos PV-panelen, omvormers en batterijen, allemaal specifiek ontworpen voor zowel residentiële als professionele toepassingen. Afbeelding: LEDVANCE

LEDVANCE Introduceert een compleet PV-systeem uit één bron

LEDVANCE Renewables is de one-stop-shop voor PV-systemen en biedt een uitgebreid assortiment producten en diensten. Onze oplossingen integreren naadloos PV-panelen, omvormers en batterijen, allemaal specifiek ontworpen voor zowel residentiële als professionele toepassingen.

Het investeren in de toekomst van hernieuwbare groene energie voor woningen en professionele toepassingen staat centraal bij Ledvance Renewables. Als een toonaangevend merk in duurzame energieopwekking biedt Ledvance een uitgebreid scala aan producten en oplossingen die niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook duurzaam handelen en CO2-vermindering mogelijk maken.

Met een focus op het optimaliseren van ruimte en het maximaliseren van de efficiëntie van fotovoltaïsche (PV) systemen, streeft Ledvance ernaar om volledig klimaatneutraal energie op te wekken. Het uitbreidbare systeem van Ledvance is ontworpen om aan de huidige én toekomstige energiebehoeften te voldoen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor een duurzame toekomst. Als partner bieden ze niet alleen het beste systeem voor individuele behoeften, maar streven ze ook naar een modulair en consistent ontwerp met optimale prestatiebewaking.

Hun wereldwijde ervaring als een gerenommeerd merk in verlichting versterkt het vertrouwen in hun betrouwbaarheid en expertise op het gebied van energieopwekking. Met een focus op eenvoud en efficiëntie biedt Ledvance een geïntegreerde app die communicatiehardware van derden overbodig maakt, waardoor het beheer van PV-systemen moeiteloos wordt. Bovendien benutten ze de beschikbare ruimte optimaal door elektriciteit op te wekken en bieden ze veilige investeringen die resulteren in besparingen op elektriciteitskosten voor zowel huishoudens als bedrijven.

De belofte van planning en kwaliteit is verankerd in hun one-stop-shop-principe, waarbij Ledvance een constant hoge standaard garandeert voor hun volledige productrange. Dit assortiment omvat hoogwaardige omvormers, grotere paneelformaten voor commerciële toepassingen en high-efficiency panelen die gebruik maken van geavanceerde celtechnologie. Bovendien draagt investeren in Ledvance Renewables bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van bedrijven, waardoor ze kunnen profiteren van een groen imago.

Met langetermijngaranties tot 15 jaar onder Europese wetgeving biedt Ledvance zekerheid en betrouwbaarheid aan hun klanten, met producten die voldoen aan strikte kwalificaties en veiligheidstests volgens internationale normen zoals IEC 61215, IEC 61730 en IEC 60068. Kortom, investeren in Ledvance Renewables betekent niet alleen investeren in hoogwaardige PV-systemen, maar ook in een duurzame, betrouwbare en toekomstbestendige energieoplossing voor residentiële en professionele toepassingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details