NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Luchtkanalen zorgen voor schone lucht en een gezondere atmosfeer!

Luchtkanalen zorgen voor schone lucht en een gezondere atmosfeer!

Veel Nederlanders druk bezig met hun gezondheid
De afgelopen decennia zijn Nederlanders zich steeds drukker gaan maken om hun gezondheid. Er worden duizenden diëten gevolgd, fitnesscentra draaien als een tierelier, roken wordt teruggedrongen en de vleesconsumptie wordt door veel mensen steeds verder beperkt. Veel Nederlanders vergeten echter het belang van schone en frisse lucht. Door het aanbrengen van luchtkanalen in huis, zoals de luchtkanalen van Ventilatieshop, wordt het binnenklimaat van jouw bedrijf of woning gezonder en doe je iets slims voor jouw eigen gezondheid en die van anderen.

De voordelen van luchtkanalen als ventilatiemiddel
Luchtkanalen, en zeker de voordelige luchtkanalen van Ventilatieshop, hebben een aanzienlijk aantal voordelen. In de eerste plaats is dat de gezondheid. Luchtkanalen , die je met name in grotere gebouwen en bedrijven bevindt, zorgen voor een goede luchtcirculatie en houden het zuurstofgehalte van de omgevingslucht op peil. Ten tweede filteren dit soort systemen ook vuil uit de lucht. Het resultaat is een schonere en gezondere atmosfeer, die ten goede komt aan de gezondheid en dus arbeidsproductiviteit van jezelf en/of jouw collega’s. Een derde voordeel van een goed ventilatiekanaal is het feit dat er tegenwoordig prima, duurzame opties op dit gebied zijn. De laatste jaren zijn er zogeheten sandwichpanelen en gemoderniseerde luchtkanalen op de markt gekomen die flink wat pluspunten hebben ten opzichte van de oudere systemen.

Voordelen van sandwichpanelen en eigentijdse luchtkanalen
Sandwichpanelen en eigentijdse luchtkanalen hebben een flinke rits voordelen vergeleken met de standaard stalen luchtkanalen die vroeger dominant waren. Denk bijvoorbeeld aan deze interessante pluspunten:

  • De nieuwe generatie luchtkanalen hebben een hoger isolatiewaarde dan vroeger en zijn daardoor milieuvriendelijker en energiezuiniger. Een goede keuze dus als je voor duurzaamheid staat (en gaat).
  • Ze zijn hygiënischer.
  • Moderne luchtkanalen zijn snel een eenvoudig te monteren.
  • Het systeem is stabieler dan ooit.
  • Moderne luchtkanalen zijn qua prijs voordeliger dan oudere luchtkanaalsystemen.

Al met al redenen genoeg om als ondernemer, bedrijfseigenaar of particulier ook te kiezen voor de moderne luchtkanalen van Ventilatieshop. Succes en geniet alvast van de overdaad aan frisse lucht die op je af zal komen nadat je nieuwe luchtpanelen hebt aangebracht!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details