NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw element in de geïntegreerde totaaloplossing voor datacenters

Nieuw element in de geïntegreerde totaaloplossing voor datacenters

LEGRAND PRESENTEERT FIBER RACEWAY

Fiber Raceway is de nieuwe kunststof kabelgoot voor glasvezelkabels bestemd voor datacenters. Eens te meer een ontwikkeling die de doelstelling van Legrand kracht bijzet om te blijven innoveren en te komen tot een programma van totaaloplossingen voor de volledige inrichting van datacenters.

Compleet en veilig systeem

Fiber Raceway is een compleet systeem, met hulpstukken, voor volledige installaties met ophanging en aansluiting naar de dataracks in datacenters toe. Voor de gevoelige glasvezelbekabeling die daar wordt toegepast, bieden de kabelgoten en bijhorende hulpstukken de perfecte bescherming. Legrand biedt de kabelgoten aan in verschillende breedtes (50, 100, 220, 300 en 600 mm), waarbij de uitvoering in 220 mm een belangrijke uitvoering is.

LEGRAND PRESENTEERT FIBER RACEWAY

Met het Fiber Raceway kabelgootsysteem speelt Legrand in op het stijgende gebruik van glasvezel in datacenters. Glasvezelkabels moeten er immers gescheiden worden van koperkabels en dus in een  afzonderlijke, herkenbare kabeldraagsysteem geplaatst worden, beschermd tegen compressie en buiging. Dankzij Fiber Raceway wordt het kabelmanagement in goede banen geleid.

De goten en hulpstukken sluiten makkelijk op elkaar aan wat een eenvoudige en tijdbesparende installatie garandeert. Moet het kabelgootsysteem veranderd of uitgebreid worden? Dan kan dat zonder de bestaande kabel te moeten verwijderen of de installatie stil te leggen.

Fiber Raceway is gemaakt uit granulaat Noryl en volledig recycleerbaar.

Het systeem is halogeenvrij, veroorzaakt weinig rook en is zelfdovend in geval van brand. Het is UL94-VO en UL2024A gecertificeerd en conform aan de RoHS-richtlijn. Alle producten worden vervaardigd conform ISO 9001 en hebben een garantie van 10 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details