NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
PEP ECOPASPOORT – MEER INZICHT IN DE DUURZAAMHEID VAN LEDVANCE-ARMATUREN
LEDVANCE DAMP PROOF IP65

PEP ECOPASPOORT – MEER INZICHT IN DE DUURZAAMHEID VAN LEDVANCE-ARMATUREN

In een tijd waarin duurzaamheid een cruciale rol speelt in het ontwerp en de productie van verlichtingsoplossingen, heeft LEDVANCE een belangrijke stap gezet door professionele armaturen te gaan voorzien van het PEP ECOPASPORT, een type III-milieuproductverklaring (EPD) gebaseerd op een levenscyclusanalyse (LCA).

Het PEP ECOPASPORT-programma, ontworpen om transparantie te bieden over de milieuprestaties van producten, biedt gekwantificeerde en onafhankelijk gecontroleerde milieu-informatie over de levenscyclus van goederen of diensten. Dit stelt klanten in staat om weloverwogen keuzes te maken en de impact van hun aankopen op het milieu te minimaliseren. Door het toepassen van PEP ECOPASPORT-standaarden op armaturen, heeft LEDVANCE een reeks armaturen onderworpen aan een grondige levenscyclusanalyse.

Het PEP ECOPASPORT-programma, ontworpen om transparantie te bieden over de milieuprestaties van producten, biedt gekwantificeerde en onafhankelijk gecontroleerde milieu-informatie over de levenscyclus van goederen of diensten.

“We zijn trots om het PEP ECOPASPORT-programma te omarmen en onze klanten te voorzien van transparante informatie over de duurzaamheid van onze armaturen,” zegt Ronald Moeskops, Marketing Manager bij LEDVANCE Benelux. “Door deze informatie te verstrekken, kunnen onze klanten vol vertrouwen kiezen voor verlichtingsoplossingen die niet alleen voldoen aan hun verlichtingsbehoeften, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.” Deze EPD’s bieden inzicht in de milieuprestaties van de armaturen gedurende hun hele levenscyclus, van productie tot verwijdering, en stellen klanten in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die zowel ecologisch als economisch verantwoord zijn. Ze zijn beschikbaar voor download via de E-catalogus van LEDVANCE.

PEP ECO PASPORT van bijvoorbeeld de LEDVANCE DAMP PROOF IP65 is eenvoudig te downloaden https://benelux.ledvance.com/00_Free_To_Use/asset-13190270_environmental_product_declaration_damp_proof_gen2.pdf

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details