NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ontdek de pracht van decoratieve binnenverlichting met LEDVANCE DECOR STICK FLOOR
Met de DECOR STICK FLOOR armaturen kunnen gebruikers hun interieur verlevendigen met elegante armaturen die zowel opvallend als veelzijdig zijn.

Ontdek de pracht van decoratieve binnenverlichting met LEDVANCE DECOR STICK FLOOR

De DECOR STICK FLOOR range van LEDVANCE biedt decoratieve binnenverlichting in een verbluffende mix van stijl en functionaliteit die elke ruimte in een huis, hotel of restaurant transformeert tot een oase van verfijning en sfeer.

Met de DECOR STICK FLOOR E27 armaturen kunnen gebruikers hun interieur verlevendigen met elegante armaturen die zowel opvallend als veelzijdig zijn in combinatie met de geschikte 1906 LED lampen.

Met de DECOR STICK FLOOR E27 armaturen kunnen gebruikers hun interieur verlevendigen met elegante armaturen die zowel opvallend als veelzijdig zijn. Of het nu gaat om de lange of korte varianten, of zelfs die met meerdere fittingen, deze vloerlampen voegen een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. De variatie in afwerkingen, zoals DG (Donkergrijs) en BG (Beige), biedt keuzemogelijkheden die aansluiten bij verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s, waardoor personalisatie eenvoudig wordt. Daarnaast heeft Ledvance de bijpassende sfeervolle E27 LED 1906 LED lampen, zoals de 1906LBELP en 1906LBOVL serie, die een subtiel maar verfijnd licht werpen, perfect voor het accentueren van specifieke elementen in de ruimte. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige leeshoek of een sfeervolle aankleding van een restaurant, deze nieuwe decoratieve binnenverlichting van LEDVANCE biedt een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details