NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Primeur: nieuwe testo 570s herkent snel en betrouwbaar afwijkingen

Primeur: nieuwe testo 570s herkent snel en betrouwbaar afwijkingen

Eerste slimme manifold met automatische foutherkenning en 360u autonomie

Testo, de specialist in innovatieve meetoplossingen, brengt met de testo 570s ‘s werelds eerste slimme manifold op de markt die afwijkingen snel en betrouwbaar herkent en signaleert via de testo Smart App. De wereldmarktleider zorgt zo voor een revolutie inzake langetermijnmetingen bij koelsystemen, airco’s en warmte- pompen. De manifold beschikt bovendien over een batterijduur van 360 uur – een record.

Snel en betrouwbaar, 360 uur lang 

Het analyseren van fouten bij langetermijnmetingen kost niet alleen veel tijd, afwijkingen blijven vaak ook nog verborgen. Daar komt nu verandering in met de nieuwe slimme manifold van Testo, die in combinatie met de Smart app geautomatiseerd en betrouwbaar de afwijkingen uit grote hoeveelheden gegevens haalt. Dat zorgt er niet alleen voor dat niets over het hoofd wordt gezien, maar bespaart ook een boel tijd. Bovendien garandeert het extreem grote geheugen maximale gegevenszekerheid. 

Maar ook voor standaardmetingen biedt de manifold nieuwe voordelen. Zo gaat het hybride systeem van accu en batterij maar liefst 360 uur mee, een absoluut record. Bovendien werd de nauwkeurigheid bij de drukmeting verhoogd tot 0,25% fs, zodat ook bij installaties met lage druk betrouwbare resultaten verkregen worden.

Maximale vereenvoudiging

Met alsmaar meer opdrachten en een gebrek aan geschoold personeel groeit het belang van snelle en eenvoudige metingen. Vandaar onze onverminderde inspanningen om het dagelijks werk te verlichten, met gebruiksvriendelijke meetmenu’s, een groot display dat alle meetgegevens in één oogopslag laat zien, draadloze sondes die zich automatisch verbinden met de manifold, en de testo Smart App waarmee het configureren, meten en documenteren comfortabel en eenvoudig op de smartphone of tablet uitgevoerd kunnen worden”, stelt Jeroen Van Der Kelen, CEO van Testo België.

Robuust in alle omstandigheden

Met beschermklasse IP54 kan de manifold ook in zeer lastige omstandigheden betrouwbare resultaten behalen. A2L koudemiddelen vormen evenmin een probleem.

De nieuwe testo 570s met 4-weg-ventielblok wordt aangeboden als afzonderlijk instrument, maar ook in drie handige sets. Daarmee kunnen temperatuur, vacuüm en stroom snel en draadloos worden gemeten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details