NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Resideo Academy maakt het verschil voor de professionele installateur

Resideo Academy maakt het verschil voor de professionele installateur

Installateurs werken graag met producten die hun werk makkelijker maken en die hun klanten gebruiksvriendelijke oplossingen bieden. Tegelijk hebben ze baat bij gemakkelijke toegang tot trainingen. Deze helpen hen bij het ontwikkelen en bijhouden van de vaardigheden die ze nodig hebben om zichzelf te onderscheiden in de markt. Dit is waar Resideo met haar Academy het verschil kan maken. 

De Resideo Academy biedt een complete, educatieve, multimediale aanpak die de comfort-, water- en beveiligingsprofessionals van Resideo ondersteunt. Of het nu gaat om praktische trainingen, webinars van experts uit de sector of een e-learning op eigen tempo; al deze leerervaringen zijn ontworpen voor zowel installatieprofessionals als aannemers en voor distributeurs en verkopers. De Resideo Academy biedt toonaangevende product- en praktijktrainingen, aangepast aan het specialisme of kennisniveau van de deelnemer.

In heel Europa biedt Resideo Academy trainingen en educatief materiaal in meer dan 12 talen, zo ook in het Nederlands. Alle cursussen zijn ontwikkeld met duidelijk geformuleerde leerdoelen door ervaren trainers.

Met de introductie van de nieuwe Resideo Academy App is leren op elke plek beschikbaar, waar en wanneer de gebruiker dat wil. Naast flexibel leren, gericht op specifieke functies – op locatie en online – biedt de nieuwe Resideo Academy App ook toegang tot de volledige catalogus van cursussen via je smartphone of tablet. 

“Onze klanten, de echte professionals, houden hun vaardigheden graag bij door de ins en outs over de nieuwste producten en installatiemethoden te leren”, zegt Arnold Bakker, Application Specialist en Trainer bij Resideo. “Het was voor ons daarom erg belangrijk om deze professionals scholing te bieden waar ze altijd toegang tot hebben. Daarom is de Resideo Academy App een geweldige toevoeging aan onze eLearning en trainingen met instructeur op locatie. Dit biedt onze professionals in Nederland de flexibiliteit om materiaal te downloaden en te bestuderen, ook als ze aan het werk zijn. Handig om soms nog eens iets terug te kijken als een specifieke instructie is weggezakt. De informatie is ook te downloaden zodat de instructies ook offline op een project te gebruiken zijn.”

Ga voor meer informatie over Resideo Academy naar https://www.resideo.com/nl/nl/nieuws-en-evenementen/alle-artikelen/resideo-academy-bereidt-installateurs-voor-op-de-praktijk/. Download ook de Resideo Academy App in de Google en Apple appstore, om ook onderweg jouw kennis te kunnen bijspijkeren!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details