NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Resideo toont evolutie binnen comfort en veiligheid op VSK 2024

Resideo toont evolutie binnen comfort en veiligheid op VSK 2024

Resideo, de toonaangevende leverancier van Honeywell Home thermostaten, bepaalt al decennialang de trends in dit marktsegment. Op de VSK-beurs van 6 tot en met 9 februari toont de leverancier een overzicht van deze legacy; van het ‘gouden rondje’ tot de moderne DT4 Ruimtethermostaat. Daarnaast is er ook een groeiend assortiment rond veiligheid dat bij Resideo een opmerkelijke opmars maakt. Van waterlekkage-, rook- en CO-detectoren tot een draadloze en cloudgebaseerde technologie voor centrale alarmering in appartementsgebouwen.

Op stand D120 in Hal 12 zijn de medewerkers tijdens alle beursdagen aanwezig om enkele belangrijke noviteiten en ontwikkelingen toe te lichten. Binnenkort introduceert Resideo in Nederland sfty, een unieke dienstverlening op het gebied van comfort- en beveiligingsoplossingen.

Tijdens de beurs zijn bijvoorbeeld Espen Schreuder van de Noorse dochter sfty, en Rob Nagel van Resideo beschikbaar om sfty toe te lichten. Ook introduceert Resideo op de VSK de evohome System Builder, een handige tool die het werk van installateurs – bij het samenstellen van een regeling – sterk vereenvoudigt. Natuurlijk staat Resideo ook even stil bij de succesvolle introductie van de DT4, eind vorig jaar en de inmiddels veel toegepaste HCC100.

Mocht je niet in staat zijn om langs te komen, dan kun je de persinformatie ook downloaden in de perskamer van Stijlmeesters. Ga voor onderstaande persberichten naar www.stijlmeesters.nl/perskamer.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details