NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Sanitairwinkel wijzigt haar Franse naam in Sawiday

Sanitairwinkel wijzigt haar Franse naam in Sawiday

De Franse webshop van Sanitairwinkel.be heeft haar naam veranderd van Magasin Salle de Bains naar Sawiday. De sanitairspecialist wil graag naar een universele naam en Frankrijk is het eerste land waar de naamsverandering is doorgevoerd. Eerder veranderde Sanitairwinkel.be al haar huisstijl: het harde blauw werd een zachter groen, wat beter past bij het nieuwe, warme imago van de webshop.

Sawiday

Magasinsalledebains.fr is vanaf 2 juni sawiday.fr. ‘Sawi’ is een samenvoeging van ‘sanitair’ en ‘winkel’. De toevoeging ‘day’ komt voort uit het feit dat wij onze dag starten en eindigen in de badkamer. In België blijft Sanitairwinkel voorlopig doorgaan onder dezelfde naam, dus ook de Franstalige webshop (magasinsalledebains.be) behoudt voor nu dezelfde naam. Uiteindelijk wil het bedrijf wel in elk land overgaan op de naam Sawiday. Een universele naam is gemakkelijker te herkennen en daarom bevorderlijk voor internationale groei.

Nieuw imago   

Een nieuwe naam past bij het vernieuwde imago van Sanitairwinkel. Een aantal maanden geleden veranderde Sanitairwinkel ook naar een warmere huisstijl en het bedrijf biedt meer inspiratie en advies voor de klant, zowel online als in de showrooms. Ondanks deze veranderingen blijft de kwaliteit en service van Sanitairwinkel hetzelfde: de klant staat nog altijd centraal.

Rorix

Sanitairwinkel en Magasin Salle de Bains vielen onder één handelsnaam: Rorix. Om eenheid binnen de organisatie te bewaren, is Rorix ook veranderd in Sawiday. De klanten van de webshops merken niets van deze nieuwe handelsnaam, maar alle zakelijke communicatie (zowel in Nederland als in Frankrijk en België) gaat nu ook via Sawiday-accounts. Een mooie stap naar internationale groei!

Voor meer informatie over de naamsverandering, kun je contact opnemen met marketing@sawiday.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details