NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schell ontvangt World Future Award voor watermanagementsysteem SWS

Schell ontvangt World Future Award voor watermanagementsysteem SWS

Regionaal verankerd – internationaal succesvol: Dat de innovatieve sanitaire oplossingen van de armaturenfabrikant Schell uit Olpe niet alleen in de thuisregio Sauerland overtuigen, maar ook wereldwijd, bewijst de huidige toekenning van de World Future Award 2023 aan het Schell watermanagementsysteem SWS. Bekroond in de categorie “Health & Wellness” als “beste watermanagementsysteem”, schaart het zich in het rijtje van de beste en meest veelbelovende producten die volgens de vakjury de wereldeconomie zullen veranderen en de toekomst zullen bepalen. 

“Nu en in de toekomst is een perfecte drinkwaterkwaliteit essentieel voor de gezondheid en levenskwaliteit van mensen”, benadrukt Andrea Bußmann, Managing Director Sales, Marketing en Product Management bij Schell. “We zijn erg blij met de prijs. Dit toont eens te meer aan dat watermanagementsystemen deel uitmaken van een toekomstgerichte drinkwaterinstallatie. Onze SWS ondersteunt gebouwexploitanten bij het combineren van het behoud van drinkwaterkwaliteit en het besparen van kostbare waterbronnen, inclusief het kostenefficiënt en economisch exploiteren van drinkwaterinstallaties”.

Onder het motto “De toekomst is nu” eren de World Future Awards de meest toekomstgerichte producten, software en diensten in een groot aantal categorieën. Van A voor architectuur tot W voor Web 3.0, de jury van experts van de gerenommeerde prijs selecteert de beste en meest innovatieve bedrijven op basis van alle publiek toegankelijke gegevens om maximale transparantie te garanderen. De prijs voor Schell’s SWS watermanagementsysteem bevestigt niet alleen het internationale succes van de fabrikant, maar ook zijn positie als baanbrekend, toekomstgericht bedrijf en pionier op het gebied van drinkwaterhygiëne.

Uitstekende hygiënische omstandigheden met SWS

Zowel in de publieke als in de private sector dienen gebruikers ervoor te zorgen dat het drinkwater de hoge kwaliteit behoudt waarmee het door de nutsbedrijven wordt geleverd. Om dit te bereiken moeten drinkwaterinstallaties regelmatig een volledige waterverversing uitvoeren op alle tappunten om stilstaand water weg te spoelen en de schadelijke verspreiding van bacteriën te voorkomen. Het SWS-watermanagementsysteem van Schell is een innovatieve oplossing die gebouwexploitanten optimaal ondersteunt bij het behoud van de drinkwaterkwaliteit.

Het SWS-watermanagementsysteem levert niet alleen een essentiële bijdrage aan de bescherming van de gezondheid, maar maakt ook een bijzonder zuinige exploitatie van gebouwen mogelijk. In vergelijking met een handmatige uitvoering van de noodzakelijke spoelingen besparen operators met SWS aanzienlijke hoeveelheden water en personeelskosten.

“Ons doel is om intelligente producten en oplossingen te creëren voor drinkwaterinstallaties die gebruikers het hoogste comfort bieden en beheerders van gebouwen de hoogste efficiëntie – zowel vandaag als morgen”, besluit Andrea Bußmann.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details