NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric lanceert eDesign voor de residentiële markt

Schneider Electric lanceert eDesign voor de residentiële markt

Schneider Electric, het toonaangevend bedrijf op vlak van digitale transformatie in de energiebeheer- en automatiseringssectoren, introduceert eDesign. Deze nieuwe tool biedt eenvoudige, intuïtieve en snelle ontwerpmogelijkheden voor elektrische kasten in woningen. 

eDesign, de langverwachte oplossing voor het ontwerpen van elektrische kasten 

eDesign is een efficiënte oplossing die perfect aansluit op de behoeften van elektriciens. Dankzij deze tijdsbesparende tool kunnen ze in slechts enkele klikken de ideale kast ontwerpen voor hun residentiële projecten. 

De configurator biedt een realistische weergave van de schakelkast en stelt elektriciens in staat om voor elke component de juiste belasting, draadsectie en ruimte te definiëren. Documenten die zijn gekoppeld aan de geconfigureerde kast zijn de materiaallijst, de offertes, de labels en het lijndiagram waarin ook de naamgeving en tussenruimte kunnen worden geconfigureerd. 

“Het aanbieden van eDesign voor de residentiële markt versterkt ons engagement om producten en tools te maken die onze partners in de elektriciteitssector helpen in hun dagelijkse werk. We weten dat ze weinig tijd hebben en het is onze rol om hen te helpen efficiënter te werken dankzij een logische workflow en een zeer praktijkgerichte ervaring”, zegt Pierre Coucke, VP Power Products en Home & Distribution bij Schneider Electric België. 

Waarom eDesign? 

Dankzij de unieke kwaliteiten van eDesign is het ontwerpen van een elektrische kast nu een eenvoudig, intuïtief en snel proces: 

Directe prijsopgave en materiaallijst 

In slechts een paar stappen kunnen elektriciens de configuratie van hun elektrische kast voltooien. De webapplicatie geeft hen onmiddellijk een nauwkeurige materiaallijst die ze kunnen opslaan en doorvoeren naar het groothandelportaal, zodat het aankoopproces naadloos verloopt. ​ ​ 

Gekoppeld eendraadschema 

De configurator geeft een realistische weergave van de kast na installatie. Aanpassingen kunnen meteen op de computer worden gemaakt. ​ 

Naleving van normen en standaarden 

Elektriciens kunnen er zeker van zijn dat elektrische installaties volledig voldoen aan de normen en standaarden. ​ 

eDesign begeleidt hen in het ontwerpproces  

De “Begeleide modus” in eDesign configureert de ideale kast voor residentiële projecten in een mum van tijd. Men hoeft enkel het type project, het aantal kamers en de type elektrische kast te selecteren. 

Werk met de laatste catalogus 

De productbibliotheek van eDesign biedt continu toegang tot alle referenties van Schneider Electric, zodat elektriciens de nodige referenties eenvoudig in hun projecten kunnen slepen via een drag-and-drop functie. 

Krijg HIER toegang tot eDesign 

 Meer informatie over eDesign is ook te vinden op het mySchneider platform, speciaal voor elektriciens, met tools, diensten, ondersteuning, trainingen en nieuws. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details