NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric maakt zijn innovatief gamma Resi9 XE compleet in België

Schneider Electric maakt zijn innovatief gamma Resi9 XE compleet in België

  • Vereenvoudigde installatie met een baanbrekende techniek 
  • Elektrische installatie twee keer sneller geïnstalleerd zonder tools 
  • Verhoogd beschermingsniveau dankzij een slim ontwerp 

In het constant streven naar de beste residentiële elektrische beveiliging, introduceerde Schneider Electric™ het nieuwe productgamma Resi9 XE in oktober 2021. In het begin waren het enkel 2P apparaten. Nu wordt het aanbod vervolledigd met 3P en 3P+N apparaten. Dit baanbrekend distributiesysteem biedt installateurs meer flexibiliteit en gebruiksgemak dankzij een revolutionaire manier van installatie: het laat namelijk zeer eenvoudig toe om apparaten 2P,3P en 3P+N te mengen op eenzelfde distributiemodule. Zo zijn er dus geen kopzorgen meer voor de elektricien. Tegelijkertijd biedt het een optimale verdeling en extra bescherming door zijn IPxxB isolatie. 

Dit betekent dat er vanaf nu met Resi9 XE een complete oplossing is voor één- en meergezinswoningen. ​ 

Over Resi9 XE 

Betrouwbaarheid 

Resi9 XE kan bouwen op 45 jaar R&D ervaring van Schneider Electric in de industrie. Door zijn ongeëvenaarde kwaliteit biedt het systeem ook een verhoogd beschermingsniveau. Het is gemaakt om zelfs onder stroom de gebruiker niet in gevaar te brengen (alle connecties zijn vingerveilig) en verkleint door zijn plug-in connecties ook het risico op losse aansluitingen. 

Efficiëntie 

De distributiemodules zijn ontworpen voor een schroefloze installatie stroomopwaarts. Hiermee wordt zowel tijd als ruimte bespaard. Het is flexibel en gemakkelijk uit te breiden volgens de noden van de eindgebruiker en kan indien gewenst geconnecteerd worden om het verbruik te meten met PowerTag. ​ 

Duurzaamheid 

Het product voldoet aan RoHS en REACh richtlijnen en daarenboven is de verpakking vervaardigd uit tot 70% gerecycleerd karton en waterinkt. Door het weldoordachte design wordt de warmte-dissipatie in het elektrisch bord ook nog eens verminderd. 

Innovatief 

Door het Resi9 XE systeem zien we volgens Schneider Electric de toekomst in het heden opduiken. Om bestand te zijn tegen het mogelijk kopiëren van deze innovatie heeft Schneider Electric dit systeem beveiligd met verschillende patenten. ​ 

Resi9 XE illustreert de voortdurende inspanningen van Schneider Electric om de elektriciens in hun vak te ondersteunen, dankzij: 

  • Uitgebreide opleiding over de nieuwste innovatie en technologieën om de betrouwbaarheid bij installatie en onderhoud te verbeteren. 
  • Gratis programma’s op de mySchneider app met op maat gemaakte voordelen voor elektriciens en diensten om je bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details