NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Testo lanceert jaarlijkse herfstactie

Testo lanceert jaarlijkse herfstactie

Promoprijzen op rookgasanalysers, warmtebeeldcamera’s en Smart Probes

Nu de zomer ten einde loopt lanceert Testo, de specialist in innovatieve meetoplossingen, zijn traditionele herfstactie met scherpe prijzen op verschillende populaire producten. De actie loopt van september tot eind december.

Met alsmaar meer opdrachten en een gebrek aan geschoold personeel groeit het belang van snelle en eenvoudige metingen. Tegelijk blijven de uitdagingen bij het installeren en onderhouden van verwarmingsinstallaties voortdurend evolueren, en worden de vereisten steeds complexer. Daarom proberen we bij Testo steeds vooruit te denken, of het nu gaat om aparte meetinstrumenten of oplossingen voor meerdere toepassingen, voor maximale efficiëntie en gebruiksgemak bij het configureren, meten en documenteren, zij het analoog of digitaal via de smartphone of tablet”, stelt Jeroen Van Der Kelen, CEO van Testo België.

Concreet gelden er tijdens de herfstactie promoprijzen op onderstaande productreeksen.

testo 300 rookgasanalysers voor draadloze parallelmetingen 

Met de testo 300 NEXT LEVEL kunnen, aan de hand van de BLUETOOTH® CONNECTOR en draadloze Smart Probes, tot vier parameters tegelijk mobiel worden gemeten: temperatuur, druk, vochtigheid en luchtsnelheid. Dankzij het aanraakscherm en tweede scherm kan dit in een recordtijd, bovendien is het via het testo Pro+ platform mogelijk digitale attesten aan te maken voor het volledig digitaal beheer van klanten en installaties. Zo ondersteunt Testo de verwarmingsinstallateur om zo vlot mogelijk te voldoen aan de meldingsplicht van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA), en weldra ook Leefmilieu Brussel.

Nieuwe testo Smart Probes-set voor temperatuur en verschildruk

Snelle, flexibele en draadloze temperatuur en verschildrukmetingen: dat is wat de nieuwe set testo Smart Probes biedt. Via de testo Smart App belanden alle meetwaarden rechtstreeks op je smartphone of tablet, om van daaruit vlot per mail te worden verstuurd, of via QR-code, WLAN of Bluetooth in de eigen bedrijfssoftware geïntegreerd.

testo 868s voor precieze thermografie

De testo 868s is een warmtebeeldcamera voor de inspectie van radiatoren en vloerverwarmingen, en om buizen en leidingen te lokaliseren en hun werking te controleren. Hij onderscheidt zich door zijn beeldkwaliteit met een IR-resolutie van 160 x 120 pixels en zijn thermische gevoeligheid van 0,08°C.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details