NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Verfraai het alledaagse in de badkamer

Verfraai het alledaagse in de badkamer

De nieuwigheden van Facq.

Facq, de Belgische expert in sanitair en badkamerartikelen, speelt in op de hedendaagse badkamertrends. Een samensmelting van luxe en duurzaamheid, de herinterpretatie van traditionele vormen en de harmonieuze integratie van kleuren en materialen kenmerken deze nieuwe tendensen.

Miena van Kaldewei: gekleurde elegantie met Noordse invloeden

Scandinavisch geïnspireerde interieurs blijven in trek. De samenwerking tussen ontwerpster Anke Salomon en sanitairfabrikant Kaldewei laat zien dat een sobere stijl warmte en moderniteit kan uitstralen. Hun gezamenlijke creatie, de Miena waskom van geëmailleerd staal, biedt een rijk kleurenpalet dat uitnodigt tot gedurfde combinaties in elke stijl.

Luxstainability: de perfecte symbiose van luxe en duurzaamheid” – Kaldewei

Kaldewei zet zijn voortrekkersrol in duurzaamheid voort met het Luxstainability-concept, een combinatie van luxe en duurzaamheid. Alle Kaldewei-producten worden volledig vervaardigd uit recyclebaar geëmailleerd staal, waarvan 20% afkomstig is uit recycling. Met een garantie van 30 jaar zijn Kaldewei-producten niet alleen luxueus, maar ook milieuvriendelijk.

Kaldewei Miena
Kaldewei Miena

Aandacht voor detail: de Frame Origin-reeks van Sanijura

Met Frame Origin geeft Sanijura zijn unieke visie op het doorbreken van de monotonie en het ontwerpen van karaktervolle badkamers. In deze uitgebreide meubelcollectie vallen diverse spiegels op die elke badkamer een uniek accent geven. Zo zijn er de gedurfd gemonteerde ronde spiegels op rechthoekige frames, enkel te vinden bij Facq.

Hout in de badkamer: de Epic-serie van Sanijura, gemaakt van duurzaam hout

Ook exclusief verkrijgbaar bij Facq is de Epic-serie van Sanijura. Ze sublimeert massief hout in het ontwerp van badkamermeubilair. Geometrische en organische vormen worden gefusioneerd, en ​ gekromde fronten en subtiel afgeronde hoeken gecombineerd. Epic biedt tal van opties zonder ooit in te boeten op een eenvoudig onderhoud.

Comeback van meubels op poten: de Precision- en Lateral-series exclusief bij Facq

Deze twee collecties brengen de “final touch” in elke badkamer. Met een fijn metalen profiel biedt de Lateral 2.0-serie een elegante en discrete grip. De Precision-serie draagt bij aan de vintage vibe met manden, fijne poten en een afgeronde wastafel.

i.life: een vleugje verfijning

De i.life Ultra Flat S douchereeks valt op door haar strak, hedendaags design, met een reeks douchebakken die een subtiele touch toevoegen aan de badkamer. Deze collectie is verkrijgbaar in vier afwerkingen en 27 verschillende maten. De douchebakken van getextureerde steenhars hebben een robuuste Gel Coat afwerking, die hun oppervlak een kwalitatieve “steen”-look geeft en antislip eigenschappen garandeert.

Q-Time-kranen: een tijdloze uitstraling

De Q-Time-kranenreeks combineert hedendaags design en functionaliteit. Met een matzwarte chroom afwerking geeft deze collectie een instant gevoel van verfijning aan elke badkamer.

Inda: harmonie van kleuren

Inda presenteert YOUR OWN COLOR, een harmonieuze en gecoördineerde benadering van de badkamer. Deze collectie biedt een palet van 15 matte tinten voor een gepersonaliseerde inrichting, waarbij elk element in de badkamer afstemt op de gekozen kleur.

Klassieke tinten zoals Creta (klei) geven de badkamer een frisse en elegante uitstraling, ideaal voor een toon-op-toon combinatie met op de natuur geïnspireerde oppervlakken, zoals steen en hout. Gedurfde tinten zoals Denim Blu, Verde Felce (varen groen) of Verde Salvia (salie groen) creëren een originele en eigentijdse sfeer en openen de weg naar oneindig veel stijlen.

Al deze nieuwigheden onder één dak: bij Facq

De trends die Facq illustreert, zijn niet gewoon vluchtige stijlbewegingen. Ze belichamen de metamorfose van de badkamer en benadrukken het belang van een ruimte waar design, functionaliteit en respect voor het milieu samenkomen om een unieke, gepersonaliseerde ervaring te bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details