NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
WOLF KG TOP: nieuwe generatie modulaire luchtbehandelingskasten

WOLF KG TOP: nieuwe generatie modulaire luchtbehandelingskasten

De serie bestaat uit 23 configureerbare bouwgroottes, waarbij de naam van de bouwgroottes nu een afgeleide is van de filterafmetingen. Bij een snelheid van 1,8 m/s zijn de luchtbehandelingskasten te selecteren tot luchthoeveelheden van ca. 40.000 m3/h.

De KG TOP serie biedt oplossingen voor speciale toepassingen, zoals o.a. explosieveilige ATEX en hygiëne uitvoeringen conform de zeer strenge DIN 1946-T4 norm voor operatiekamers en cleanrooms. Standaard voldoet de uitvoering van de KG TOP aan de hygiënenorm de VDI 6022. De behuizing voldoet standaard aan de klassen T2, TB2, D1 en L1. Uiteraard is de serie Eurovent gecertificeerd.

Diverse verbeteringen doorgevoerd

De KG TOP is uitgerust met diverse detailverbeteringen, zoals een snelspansysteem voor de filters en de coulissen van de geluiddempers zijn met een Flip&Clean systeem standaard uitneembaar. De optionele regeltechniek heeft nog meer softwaremogelijkheden, zoals o.a. het Clima Split systeem voor een regeling van aangesloten warmtepompen met intelligente ontdooiregeling. De regeltechniek bevat echter ook oplossingen voor bijvoorbeeld het nauwkeurig regelen van cleanrooms of andere ruimten, waar temperatuur en luchtvochtigheid nauwkeurig binnen een bandbreedte geregeld dienen te worden. Units welke compleet met regeltechniek worden uitgeleverd zijn nu leverbaar met extra sectie mogelijkheden waar de regeltechniek in wordt ondergebracht. 

Verder zijn de aanzuig- en uitblaaskappen verbetert en compacter vormgegeven, de aanzuigkap kan tevens uitgerust worden met een druppelafscheider. De constructie van de unit is verbeterd met een nieuwe deurafdichting.  Uiteraard worden de nieuwste componenten toegepast, zo zijn de nieuwste generatie ventilatoren te selecteren.  

BIM en IFC bestanden kunnen in offertestadium binnen enkele minuten worden aangeleverd en zijn ook beschikbaar na een selectie op de website middels de 2-minuten configurator.

De serie is standaard uitgerust met het Easy Lifting systeem voor een eenvoudig en veilig transport op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details