Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

CaTec partner ‘TSI’ lanceert de volgende generatie VelociCalc® en VelociCalc® Pro multifunctionele ventilatie- en binnenklimaatmeters, de 96xx serie!

zzzz-2

26 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De beste gebouwen verdienen de beste metingenCaTeC is verheugd om de nieuwe en verbeterde TSI 9600 VelociCalc en VelociCalc Pro multifunctionele ventilatie meters te introduceren. Deze gebruiksvriendelijke ventilatiemeter is ideaal voor HVAC-testen en balanceren, cleanroom tests, biologische veiligheid, testen van kast- en laboratoriumrookafzuigkappen, evenals HVAC-inbedrijfstelling en probleemanalyse. De VelociCalc-meters uit de 9600-serie, zijn uitgerust met een kleurenscherm met hoge resolutie, geven meerdere metingen tegelijkertijd in realtime weer met aanwijzingen op het scherm om u te begeleiden bij het instellen en bedienen van instrumenten.

Functies naast de standaard parameters die gemeten kunnen worden zoals, luchtsnelheid, temperatuur, druk en relatieve vochtigheid omvatten een ingebouwde workflow voor het berekenen van het percentage buitenlucht dat wordt gebruikt om de ventilatie-effectiviteit in een gebouw of kamer te bepalen. De VelociCalc® Pro voegt extra ingebouwde workflow toe voor de berekening van de warmtestroom plus vier methoden voor het uitvoeren van een kanaaltraverse bepaling die het meetproces versnelt en fouten vermindert. 

De meertalige interface met kanaal traverse workflow, aangepaste test-ID’s en meerdere plug-and-play-meetvoelers verzorgen een optimale gebruikerservaring zonder afbreuk te doen aan de meetprestaties en duurzaamheid die klanten & gebruikers verwachten van een TSI VelociCalc-meter.

De ergonomische handmeter is voorzien van geïntegreerde magneten die bevestiging mogelijk maken aan ventilatie kanalen, chemische zuurkasten en biologische veiligheidskastframes voor handsfree gebruik. Deze instrumenten zijn verkrijgbaar met of zonder verschildruksensor en zijn ontworpen om te werken met een breed scala aan slimme plug-in sondes voor het meten van luchtsnelheid en IAQ-parameters.

De 9600 handmeter komt standaard met een polsband, koffer voor een goede berging en bescherming, 4 AA batterijen, instructies en een meegeleverd kalibratie certificaat zodat u zeker bent van een nauwkeurige en correcte meting.

Voor meer info: www.catec.be/nl-nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details