NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Draadloze intercom met een vrijwel onbeperkte ontwerpvrijheid: De finishing touch

Draadloze intercom met een vrijwel onbeperkte ontwerpvrijheid: De finishing touch

Details maken het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze zijn geen futiliteit maar finesse; niet ondergeschikt aan het geheel, maar bepalend voor het totaal. ‘Details’, zei Leonardo Da Vinci, ‘maken perfectie en perfectie is géén detail.’ Met dit oog voor detail is DINA Create ontwikkeld. 

Neem een monumentaal pand. De gevel vormt het aangezicht, details vergroten de schoonheid. Niet omdat het pand oud is, maar omdat het karakteristieken heeft. Ook moderne woningen kunnen kenmerkend en onderscheidend zijn. Het behouden of versterken van die kenmerken zit juist in de details. Waarom? Omdat we gewend zijn het bijzondere uit te lichten, zowel positief als negatief. En daarmee te oordelen over het geheel.

De finishing touch van DINA Create zit niet alleen in het fysieke resultaat van de draadloze intercom, maar ook en vooral in de manier waarop het systeem aansluit op de karakteristieken en uitstraling van het pand en deze versterkt.

 

Ontwerpstappen

Met datzelfde oog voor detail is DINA Create ontwikkeld. DINA Create is een zelf samen te stellen draadloze intercom met een vrijwel onbeperkt aantal ontwerpvarianten. Dat klinkt complexer dan het is. Bij het zelf samenstellen van de intercom zijn er namelijk slechts vier eenvoudig te zetten ontwerpstappen: kleur, positie, omvang en toegang. Kleur: elke kleur is mogelijk. Positie: staand of liggend. Omvang: aantal displays met belknop. Toegang: code of badge. Het grote aantal varianten hangt samen met het totaal aan combinaties.

DINA Create is een zelf samen te stellen draadloze intercom met een vrijwel onbeperkt aantal ontwerpvarianten.

 

Wensen

De finishing touch van DINA Create zit niet alleen in het fysieke resultaat van de draadloze intercom: display, elektronische etikettenhouders, handsfree proximity lezer, LCD-scherm per woning, beheer op afstand, enzovoort. Ze zit ook en vooral in de manier waarop het systeem aansluit op de karakteristieken en uitstraling van het pand en deze versterkt – klassiek, modern of ergens daartussenin. Én natuurlijk op de wensen van de bewoners die het geheel tot leven brengen en in stand houden. De details van DINA Create maken perfectie en perfectie – zoveel is duidelijk – is geen detail. Ze maakt het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs. Ze geeft de finishing touch.

Hoe ontwerp je zelf een intercom? Ga naar
www.intratone.nl/dina-create en stel in vier ­eenvoudige stappen je eigen, unieke intercom­systeem samen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details