NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Energie-efficiënte aircotoepassingen: voor elk project wat wils
De toepassingen van KAYSUN kunnen in zowat alle projecten geïntegreerd worden.

Energie-efficiënte aircotoepassingen: voor elk project wat wils

Betrouwbare en duurzame klimaatoplossingen met lucht-lucht en lucht-water warmtepompen. Thermo Comfort stelt in dat kader het gamma van KAYSUN voor, dat met haar warmtepompen streeft naar optimale klimaatregeling, maar ook naar energie-efficiënte verwarming en koeling.

Prijs-kwaliteit zijn de KAYSUN systemen topproducten.

“Prijs-kwaliteit zijn de KAYSUN systemen topproducten”, stelt Walter Vermeulen van de studiedienst bij Thermo Comfort. “Een van de belangrijkste ken­merken ervan is de energie-efficiëntie.” Maar er zijn meer manieren waar­op KAYSUN zich in de markt zet.

“KAYSUN biedt een heel grote betrouwbaarheid”, aldus Walter Vermeulen. “Hun units zijn gemaakt met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en bijgevolg ook een beperkt aantal garantieclaims.” Bovendien heeft KAYSUN de ISO 9001 en ISO 14001-certificering behaald. “Daarbij zijn kwaliteit van de producten en voordelen voor het milieu twee heel erg belangrijke pijlers.”

KAYSUN toestellen zijn steevast up-to-date met de technologische ontwikkelingen.

Breed gamma

Die kwaliteit komt in het hele gamma van KAYSUN naar boven, en dat is breed. “Of het nu gaat om residentiële lucht-lucht split-systemen, VRF’s, chillers, of lucht-water warmtepompen, KAYSUN heeft altijd de juiste oplossing voor uw behoeften”, weet Vermeulen. Op die manier kunnen de toepassingen van het merk in zowat alle projecten geïntegreerd worden.

De kwaliteit komt in het hele gamma van KAYSUN naar boven, en dat is breed.

Technologisch up-to-date

KAYSUN toestellen zijn ook steevast up-to-date met de technologische ontwikkelingen. “De units zijn uitgerust met cutting-edge technologie die ervoor zorgt dat alles zo goed mogelijk verloopt, van energieverbruik tot comfort en installatie.”

Dat KAYSUN mee is op technologisch vlak, komt ook naar boven in de bediening. “Het zijn bedieningsapparaten, die garant staan voor comfort en welzijn in elke ruimte.” Zo is er de K01-WIFI. “Dat is hun eerste slimme oplossing voor de units, waarmee de toestellen zowel binnen als buiten het huis geprogrammeerd en bediend kunnen worden”, aldus Walter Vermeulen.

De units zijn uitgerust met cutting-edge technologie die ervoor zorgt dat alles zo goed mogelijk verloopt, van energieverbruik tot comfort en installatie.

Service

Lucht-lucht warmtepompen spelen tegenwoordig een cruciale rol in zeer veel gebouwen Net daarom zet Thermo Comfort als verdeler zich ook in voor een uitstekende na service. “We beschikken over een team van ervaren technici die je systemen kunnen mee opstarten en bijstand kunnen bieden. We bieden ook een uitgebreide garantie op de Kaysun producten.”

De units zijn gemaakt met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en bijgevolg ook een beperkt aantal garantieclaims.

Toegewijd aan het milieu

Nog een extra reden om voor KAYSUN te kiezen, is hun toewijding aan het milieu. “Bijna alle producten bij KAYSUN zijn van recycleerbare materialen gemaakt”, licht Walter Vermeulen toe. Het bedrijf streeft er dan ook naar om producten te produceren die niet alleen zorgen voor het gewenste klimaat in de binnenruimtes, maar die daarbovenop ook nog eens een minimaal energieverbruik hebben. “Dat leunt trouwens helemaal aan bij onze visie”, zegt Vermeulen. “Wij zijn invoerder en verdeler van enkel klimaat neutrale producten zonder uitstoot.” Op die manier werkt Thermo Comfort gestaag naar de klimaatdoelstellingen van 2050 toe.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details