NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
F5-haardroger in vijf frisse kleuren

F5-haardroger in vijf frisse kleuren

Gemakkelijk en snel haar drogen met glad, volumineus en niet-statisch haar tot resultaat? Dankzij de geïntegreerde ionentechnologie en de krachtige luchtstroom laat deze haardroger je haar glanzen in een mum van tijd. Bovendien is deze haardroger verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: blauw, rood, geel, grijs en wit.

Ionentechnologie

Deze technologie wordt voor het eerst ingezet in een haardroogkap voor openbare ruimtes. Een belangrijk pluspunt aan deze haardroger is de zachte, borstelloze en dus onderhoudsvrije EC-motor, die uiteraard spatwaterdicht is. Bovendien kunnen de triggersensors worden geparametreerd en kunnen de gebruiksstatistieken worden uitgelezen met onze bidirectionele afstandsbediening.

Hoogteverstelling

Haren drogen verloopt vanaf nu vlot en moeiteloos dankzij deze haardroger met hoogteverstelling. Met behulp van de rolbandveer kan iedereen de haardroger over een totale afstand van 600 mm traploos op de juiste hoogte instellen. Hierdoor kunnen groot en klein het haar comfortabel drogen. De eindkappen van de hoogteverstelling kunnen in dezelfde kleur worden besteld als de haardroger.

Overige technische details

Deze F5-haardroger is geschikt voor wandmontage en is opto-elektronisch gestuurd voor touch-free activering. Het sensorbereik en de veiligheidsuitschakeling voor permanente reflectie zijn instelbaar met de optionele bidirectionele afstandsbediening.
De haardroger bestaat uit thermoplastisch materiaal en de behuizing en de montagebeugel hebben een lichtgrijze kleur. De binnenkant van de kap is te verkrijgen in vijf verschillende kleuren, met 4 luchtuitlaten voor een gelijkmatige verdeling van de warme lucht.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details