NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
FLIR introduceert de TG267-warmtebeeldcamera voor elektriciens

FLIR introduceert de TG267-warmtebeeldcamera voor elektriciens

Professionals zijn minder tijd kwijt aan het stellen van diagnoses en kunnen reparaties sneller uitvoeren dankzij de inzet van een warmtebeeldcamera

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) heeft vandaag de FLIR TG267-warmtebeeldcamera voor elektriciens, HVAC/R-technici, bouwinspecteurs en werktuigbouwkundigen aangekondigd. Deze toevoeging aan de instapmodellen uit de TG-serie bevat allerlei functies, waaronder een verbeterde gevoeligheid en resolutie. Hierdoor kunnen professionals veel sneller een diagnose stellen en beginnen met reparatiewerkzaamheden.

Met de veelzijdige en robuuste FLIR TG267 kunnen professionals op een veilige afstand apparatuur inspecteren en een diagnose stellen door de warme en koude plekken in beeld te brengen die mogelijk wijzen op grotere problemen. Van elektrische aansluitingen tot mechanische defecten in een temperatuurbereik van -25°C tot 380°C: gebruikers kunnen fouten in systemen aan het licht brengen en vervolgens klantrapporten opstellen met afbeeldingen die de reparatie onderbouwen. De TG267 maakt het mogelijk om contactmetingen te verrichten met een thermokoppelsonde type K voor temperatuurwaarden. De FLIR TG267 is gebaseerd op een 160×120 FLIR Lepton-warmtesensor en bevat beeldverwerkingsalgoritmen die door FLIR zelf zijn ontwikkeld voor beeldmateriaal van absolute topkwaliteit. De gepatenteerde MSX™-technologie (Multi Spectral Dynamic Imaging) met dubbele camera legt details van de ingebouwde digitale camera over volledige warmtebeelden heen voor nog meer scherpte en perspectief.

De FLIR TG267 is voorzien van een meerpuntslaserpointer om het gemeten gebied duidelijk aan te geven, plus een heldere LED-zaklamp om te kunnen werken in donkere, moeilijk bereikbare ruimtes. Dankzij het gebruik van BLE-technologie (Bluetooth Low Energy) kunnen gebruikers makkelijk beelden en gegevens uploaden naar een mobiel apparaat om deze vervolgens te delen en er rapporten mee te genereren. Er kunnen tot wel 50.000 beelden worden opgeslagen op de TG267. Gebruikers kunnen al die beelden afspelen op het kleurenscherm van 2,4 inch, dat levendiger en 80% groter is dan bij eerdere modellen. De oplaadbare lithium-ionbatterij maakt het mogelijk om de camera vijf uur lang ononderbroken te gebruiken.

De warmtebeeldcamera is vanaf het vierde kwartaal van 2019 online te koop en verkrijgbaar via officieel erkende FLIR-distributeurs.

Ga voor meer informatie over de FLIR TG267 naar www.FLIR.com/TG267.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details