Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Fluke SMFT-1000 PV-testinstrument

EURO-INDEX_Fluke-SMFT-1000-Kit_PR-foto-01_15x10cm

27 februari 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

EURO-INDEX introduceert met de Fluke SMFT-1000 een nieuw multifunctioneel testinstrument met I-V curve tracer voor het meten en controleren van de prestaties en veiligheid van PV-systemen. Het toestel is ontworpen voor PV-professionals die installatie-, inbedrijfstelling- en onderhoudsdiensten leveren voor systemen tot maximaal 1.000 V DC en biedt een complete PV-testoplossing die voldoet aan de norm IEC 62446-1.

Met Fluke TruTest™-software kunnen meetgegevens van de zonnepaneelinstallatie en de inbedrijfstellingstests eenvoudig worden geïmporteerd, georganiseerd, geanalyseerd en gerapporteerd.

De SMFT-1000 wordt geleverd als compleet meetset in een handige, professionele rugzak. De set bevat naast het testinstrument onder andere de IRR2-BT zonnestralingsmeter die draadloos verbinding maakt met de SMFT-1000 en de actuele zonnestraling, temperatuur, hellingshoek en kompasrichting meet. Hiernaast bevat de set ook diverse meetsnoerensets en een AC/DC stroomtang tot 100 A. Uiteraard kan de Fluke SMFT-1000 worden voorzien van een KWS kalibratiecertificaat.

Klik hier voor meer informatie over de Fluke SMFT-1000

Bekijk hier een video over de Fluke SMFT-1000

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details