NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Fluke SMFT-1000 PV-testinstrument

Fluke SMFT-1000 PV-testinstrument

EURO-INDEX introduceert met de Fluke SMFT-1000 een nieuw multifunctioneel testinstrument met I-V curve tracer voor het meten en controleren van de prestaties en veiligheid van PV-systemen. Het toestel is ontworpen voor PV-professionals die installatie-, inbedrijfstelling- en onderhoudsdiensten leveren voor systemen tot maximaal 1.000 V DC en biedt een complete PV-testoplossing die voldoet aan de norm IEC 62446-1.

Met Fluke TruTest™-software kunnen meetgegevens van de zonnepaneelinstallatie en de inbedrijfstellingstests eenvoudig worden geïmporteerd, georganiseerd, geanalyseerd en gerapporteerd.

De SMFT-1000 wordt geleverd als compleet meetset in een handige, professionele rugzak. De set bevat naast het testinstrument onder andere de IRR2-BT zonnestralingsmeter die draadloos verbinding maakt met de SMFT-1000 en de actuele zonnestraling, temperatuur, hellingshoek en kompasrichting meet. Hiernaast bevat de set ook diverse meetsnoerensets en een AC/DC stroomtang tot 100 A. Uiteraard kan de Fluke SMFT-1000 worden voorzien van een KWS kalibratiecertificaat.

Klik hier voor meer informatie over de Fluke SMFT-1000

Bekijk hier een video over de Fluke SMFT-1000

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details