NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Innoverende, zich onderscheidende en duurzame pionier
Het laagbouwsysteem Vlo Ultra-12 is een ideale oplossing voor renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Innoverende, zich onderscheidende en duurzame pionier

Vloerverwarming gebaseerd op onderzoek en in functie van een laag verbruik

Warmup is een Brits-Duits onderzoeks- en servicegericht bedrijf dat innovatieve en energiezuinige verwarmingsoplossingen ontwikkelt. Door onderzoek, productinnovatie en een uitzonderlijke service is het vandaag fabrikant van ’s werelds best verkochte vloerverwarmings­producten, die slim en gebruiksvriendelijk zijn. Onder meer met het systeem DCM-PRO.

De collectie water- en elektrische vloer­ver­warmingen en slimme thermostaten van Warmup staan volledig in functie van een lager energie­verbruik. Ook responsieve vloerverwarming in zones is mogelijk. Enkel ’s ochtends de badkamer en keuken verwarmen? ’s Avonds voornamelijk de woonkamer? Geen probleem. Deze flexibele en gepersonaliseerde verwarmingsoplossing maakt het mogelijk. Alle oplossingen van Warmup worden binnen de EU ontwikkeld en die biedt het bedrijf nu ook aan op de Belgische markt.

DCM-PRO is energiezuinig, slim aangestuurd en efficiënt. Met een hoog installatiegemak erbovenop.

Installatiegemak en flexibiliteit

Het systeem DCM-PRO speelt volledig in op de doelen die Warmup nastreeft: duurzame vloerverwarming met een laag vermogen en lage verbruikskosten op lange termijn. “Het is ideaal voor huizen met weinig warmteverlies en zonnepanelen”, zegt Anibal Furtado, country manager Benelux. “De combinatie van dit systeem met zonnepanelen en bijbehorende accu’s levert energie die voor honderd procent is hergebruikt, waardoor de woning volledig CO2-neutraal verwarmd wordt met zelf opgewekte elektriciteit. Al kan de combinatie met gewone netstroom natuurlijk ook. De grote troeven van dit systeem zijn de snelle, eenvoudige installatie en de flexibiliteit door het makkelijke noppensysteem. Dat bestaat uit een ontkoppelingsmembraam met een verwarmingskabel in vermogens vanaf 41,3 watt per vierkante meter. Deze zijn verkrijgbaar met een zelfklevende rug en vliesrug voor oneffen vloeren of wandtoepassingen. In principe is DCM-PRO geschikt voor alle vloertypes, maar we raden het absoluut aan bij tegelvloeren omdat het systeem beschermt tegen scheuren en barsten door eventuele temperatuurschommelingen.”

Efficiënt laagbouwsysteem

Zowel bij renovatie- als bij nieuwbouwprojecten is de vloerhoogte soms beperkt en speelt de installatiesnelheid een grote rol. Het laagbouw­systeem Vlo Ultra-12 van Warmup biedt dan de ideale oplossing. “Het is een uniek ontwerp, bijzonder geschikt voor projecten met niet-geïsoleerde vloeren”, zegt Anibal Furtado. “De Ultra-12 voegt slechts achttien millimeter toe aan de vloeropbouw, is eenvoudig in gebruik en geschikt voor installatie met bijna alle vloerafwerkingen. Van laminaat en parket over keramische en stenen vloeren tot vinyl en tapijt. Je kan er meteen op betegelen. De energie­zuinige techno­logie houdt de verbruikskosten laag, in combinatie met een gascondensatieketel of warmtepomp.” 

De 6iE WiFi-thermostaat en de Element WiFi-thermostaat onderschrijven mee de visie van Warmup.

Esthetische thermostaten

Warmup combineert technologie en kwaliteit met esthetiek. Dat zie je onder meer in zijn 6iE WiFi-thermostaat en de Element WiFi-thermostaat. De 6iE is voorzien van geavanceerde technologie om de zuinig­heid van een vloerv­erwarmings­systeem te maximaliseren en is geschikt voor zowel elektrische als watergedragen vloer­verwarmings­systemen. Hij hoeft niet te worden geprogram­meerd en maakt gebruik van de nieuwste techno­logieën om de gewenste tempe­ratuur op het juiste moment te garanderen. 

Element WiFi Thermostaat is ontworpen met eenvoud en stijlvolle functionaliteit in het achter­hoofd. Het regelt op efficiënte wijze de ver­warming van alle Warmup-vloerverwarmingen, elektrisch of hydronisch. “Als een van de weinige bedrijven in de branche beheren we met Warmup de data van onze thermostaten in de EU”, besluit Anibal Furtado. “We verkopen deze data niet aan derden. Bovendien geeft Warmup maar liefst twaalf jaar garantie op zijn thermostaten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details