NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
KWC CHOICE – Elegantie in de badkamer

KWC CHOICE – Elegantie in de badkamer

De KWC Thermostaat Choice is een innovatieve en toch betaalbare douche-armatuur, die een comfortabele gebruikerservaring in een elegante en slanke behuizing biedt. De ergonomische drukknop zorgt voor een intuïtieve waterregeling, terwijl de zijdelingse draaiknop een nauwkeurige temperatuurkeuze mogelijk maakt. Deze thermostaat combineert comfort en modern design in elke badkamer.

Uitstekend ontwerp

KWC CHOICE verrast dankzij zijn modern en minimalistisch design. De douchekraan is ook gewoonweg overtuigend. Zozeer zelfs, dat KWC CHOICE een IF Design Award 2022 heeft ontvangen: De elegante en slanke body in ChromeFinish is ontworpen met een tijdloze, serene uitstraling.

Gebruiksgemak

KWC CHOICE kan een ideale oplossing bieden voor minder mobiele personen. De combinatie van de start/stop-waterregeling en de thermostaat zorgt in een handomdraai voor de perfecte douche-ervaring zonder tijdrovend instellen van waterdebiet of temperatuur. Dit bespaart tijd, water en energie.

De thermostaat, SkinProtect

Ook de techniek spreekt in het voordeel van KWC CHOICE: de thermostatische precisie regelunit zorgt ervoor dat de watertemperatuur ook bij drukschommelingen aan de netzijde constant blijft. Dat betekent dat de temperatuur nauwkeurig, veilig en comfortabel wordt geregeld door één enkele draai aan de knop. SkinProtect is geïntegreerd: deze KWC veiligheidsstop beschermt tegen verbranding.

Ook voor renovatie

KWC Choice is de douchemengkraan van de volgende generatie. Als opbouwthermostaat is KWC CHOICE ideaal voor renovaties. Deze kraan past op alle Europese standaardaansluitingen en is bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd. 

Technologie

KWC CHOICE omvat alle ervaring en knowhow van meer dan 140 jaar KWC armaturenhistorie en volgt de hoge kwaliteitsnormen van KWC.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details