NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LED IS LEDVANCE – PROFESSIONELE LED LAMPEN NU OOK VERKRIJGBAAR IN HET MERK LEDVANCE
LEDVANCE introduceert vanaf zomer 2023 nieuwe LED lampen met energiebesparende alternatieven voor traditionele lichtbronnen.

LED IS LEDVANCE – PROFESSIONELE LED LAMPEN NU OOK VERKRIJGBAAR IN HET MERK LEDVANCE

LEDVANCE wil de overgang naar toekomstgerichte LED-technologie zo eenvoudig mogelijk maken voor de professionele markt. Daarom zal het assortiment professionele LED lampen en buizen in 2023 sterk worden uitgebreid en vanaf 1 juli uitsluitend nog onder de merknaam LEDVANCE worden aangeboden.

Professionele LED lampen van LEDVANCE zijn vanaf zomer 2023 verkrijgbaar onder de merknaam LEDVAN-CE.

Voortgekomen in 2016 uit de algemene verlichtingsdivisie van OSRAM, heeft LEDVANCE zich in slechts zeven jaar gevestigd als een toonaangevende naam in innovatieve LED-oplossingen. LEDVANCE bewijst een betrouwbare partner te zijn. Ook in het kader van het EU-brede verbod op de productie van inefficiënte lichtbronnen, zoals traditionele fluorescentielampen. Onder haar slogan “Advancing Light” biedt het bedrijf EU-conforme en toekomstbestendige LED-alternatieven voor steeds meer toepassingen – van retrofit lampen en buizen, conversie-oplossingen tot complete armaturen inclusief LMS. Dit maakt de overstap nu ook gemakkelijker door het professionele assortiment LED lampen onder eigen merknaam in
Europa aan te bieden. Deze verandering van merknaam voor LED lampen gaat gepaard met productclassificatie van het portfolio in SUPERIOR, PERFORMANCE en VALUE, zoals bekend van de LEDVANCE armaturen. Een duidelijke indeling op de nieuwe verpakking, waarin alle belangrijke productinformatie inclusief de productklasse in één oogopslag zichtbaar is, draagt hieraan bij. Wanneer u de nieuwe overzichtelijke verpakking bekijkt, zult u snel zien dat veel van de bestaande professionele LED lampen nog krachtiger zijn geworden. Daarnaast introduceert LEDVANCE vanaf de zomer nieuwe LED lampen en buizen in het assortiment, zodat eindgebruikers hun traditionele lichtbronnen kunnen vervangen met nog meer energiebesparende LED alternatieven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details