NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ziggo Datacenter – slimme verlichtingsoplossingen van LEDVANCE
Het LEDVANCE Trusys® Flex systeem, een hoogwaardig DALI 2.0 lichtlijnsysteem, werd geïmplementeerd om het energieverbruik met meer dan 80% te verlagen.

Ziggo Datacenter – slimme verlichtingsoplossingen van LEDVANCE

Het Vodafone-Ziggo datacenter (NL) heeft een belangrijke stap gezet in hun
verlichtingsinfrastructuur met de implementatie van een modern lichtlijnsysteem, ontworpen door LEDVANCE in samenwerking met IBBR (Installatie Bedrijf Berends Radix B.V.).

Dit project, dat gericht is op het verbeteren van de verlichtingskwaliteit, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het maximaliseren van energie-efficiëntie, heeft niet alleen indrukwekkende resultaten opgeleverd, maar ook gezorgd voor aanzienlijke besparingen op de energierekening van het datacenter. Het LEDVANCE Trusys® Flex systeem, een hoogwaardig DALI 2.0 lichtlijnsysteem, werd geïmplementeerd om het energieverbruik met meer dan 80% te verlagen. Deze aanzienlijke besparing heeft niet alleen geleid tot financiële voordelen voor het datacenter, maar heeft ook fors bijgedragen aan het verkleinen van de CO2-voetafdruk van de faciliteit.

Het LEDVANCE Trusys® Flex systeem kenmerkt zich door zijn eenvoudige installatie en onderhoud. Met een nominale levensduur van maar liefst 100.000 uur (L70) en een garantie tot 5 jaar.

Een van de meest opvallende kenmerken van het nieuwe verlichtingssysteem is de integratie van slimme technologieën, zoals aanwezigheidsdetectie sensoren. Deze sensoren zorgen ervoor dat de verlichting alleen aan is wanneer er mensen aanwezig zijn, wat niet alleen de energie-efficiëntie verhoogt, maar ook een veiligere werkomgeving garandeert in deze hightech omgeving van het datacenter.

Het LEDVANCE Trusys® Flex systeem kenmerkt zich door zijn eenvoudige installatie en onderhoud. Met een nominale levensduur van maar liefst 100.000 uur (L70) en een garantie tot 5 jaar, minimaliseert het systeem de moeite en kosten die gepaard gaan met onderhoud, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve oplossing is voor het datacenter.

Michael Mulder van IBBR merkt op: “De samenwerking met LEDVANCE bij dit project was uiterst bevredigend. Het Trusys® Flex systeem bood niet alleen de beste verlichtingsoplossing voor het Ziggo Datacenter, maar de toegewijde service en ondersteuning van de experts van LEDVANCE en IBBR zorgden voor een naadloze implementatie en maximale klanttevredenheid.”

Dit verlichtingsproject bij het Ziggo Datacenter illustreert het potentieel van moderne LED-verlichtingstechnologieën om niet alleen energie-efficiëntie te verbeteren, maar ook om de operationele kosten te verlagen en de werkomgeving te verbeteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details