NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
<strong>LEDVANCE breidt LED lampen portfolio uit met dimbare CRI90 versies voor natuurlijk licht</strong>

LEDVANCE breidt LED lampen portfolio uit met dimbare CRI90 versies voor natuurlijk licht

De nieuwe LEDVANCE LED Comfort Light lampen zijn energiebesparende LED lichtbronnen met een natuurlijk lichtspectrum en vullen het algemene verlichtingssegment aan. Deze range is inzetbaar voor residentiële en professionele toepassingsgebieden, zoals woonhuizen, thuiswerkplekken, hotels en restaurants.

Met het LEDVANCE LED COMFORT LIGHT portfolio, vermindert de gebruiker vermoeidheid van de ogen door een verlaagd blauwaandeel in het lichtspectrum. Deze lampen bieden een natuurlijker verlichtingsspectrum met een kleurweergave van CRI>90. Ook worden flikkering en stroboscopische effecten verminderd conform de EU-richtlijnen. De range omvat varianten in Classic A, B, P, R50, R63, Globe, GU10 en Stick met lampvoet E27/E14. Alle versies zijn dimbaar en beschikbaar in een kleurtemperatuur van 2.700K of 4.000K. De garantie is 5 jaar.

Het LEDVANCE LED COMFORT LIGHT portfolio vermindert vermoeidheid van de ogen door een verlaagd blauwaandeel in het lichtspectrum en biedt een natuurlijker verlichtingsspectrum met een kleurweergave van CRI>90.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details