NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE Introduceert Matter-Compatibele LED Lampen Een nieuwe stap in een slimme woning
LEDVANCE introduceert Smart+ matter Ledlampen die volledig compatibel zijn met het nieuwe protocol.

LEDVANCE Introduceert Matter-Compatibele LED Lampen Een nieuwe stap in een slimme woning

LEDVANCE kondigt met trots de lancering aan van Matter-compatibele LED lampen. Met deze baanbrekende ontwikkeling zet LEDVANCE een belangrijke stap naar het ondersteunen van goed samenwerkende systemen in slimme verlichtingsinstallaties.

Matter protocol
Het Matter protocol, gesteund door vooraanstaande Big Tech-bedrijven en vele leden van de verlichtingsindustrie wereldwijd, biedt een revolutionaire communicatiestandaard. Hiermee kunnen slimme thuisapparaten moeiteloos met elkaar communiceren, ongeacht de fabrikant of het ecosysteem waar ze deel van uitmaken Afbeelding: LEDVANCE

Het Matter protocol, gesteund door vooraanstaande Tech-bedrijven (Apple, Google, Amazon) en vele leden van de verlichtingsindustrie wereldwijd, biedt een revolutionaire communicatiestandaard. Hiermee kunnen slimme thuisapparaten moeiteloos met elkaar communiceren, ongeacht de fabrikant of het ecosysteem waar ze deel van uitmaken. Dit opent nieuwe deuren voor consumenten, ontwikkelaars en de handel, waarbij de voordelen van Matter aanzienlijk zijn:

Voordelen voor de eindgebruiker:

  1. Toegenomen keuze en compatibiliteit: Met Matter-compatibele LED lampen
    en accessoires van LEDVANCE kunnen eindgebruikers profiteren van een uitgebreide keuze aan apparaten die naadloos samenwerken.
  2. Vereenvoudigde installatie & bediening: Het Matter protocol maakt een eenvoudige installatie en bediening mogelijk, waardoor de gebruikerservaring verbetert.
  3. Verbeterde veiligheid: een meer beveiligde verbinding tussen apparaten zorgt voor gemoedsrust bij gebruikers.

Voordelen voor de handel:

  1. Vereenvoudigde aankoopervaring: klanten kunnen een gestroomlijnde aankoopervaring bieden met Matter-compatibele producten, wat de acceptatie van slimme verlichting kan vergroten.
  2. Uitbreiding van de slimme verlichtingscategorie: het aanbieden van Matter-compatibele producten kan de verkoop in de slimme thuisindustrie stimuleren.
  3. Verlagen van toegangsbarrières voor klanten: door het eenvoudiger maken van de smart home ervaring, kunnen retailers nieuwe klanten aantrekken die voorheen terughoudend waren vanwege complexiteit.

“Met de introductie van Matter-compatibele LED-lampen zet LEDVANCE zich in om klanten een geavanceerde, gebruiksvriendelijke en compatibele slimme verlichtings-
ervaring te bieden”, aldus Ronald Moeskops, Marketing Manager bij LEDVANCE
Benelux. “We zijn verheugd om bij te dragen aan de revolutie in de slimme thuisindustrie door de voordelen van Matter naar de markt te brengen.”

Het assortiment LEDVANCE Smart+ Matter LED lampen omvat RGB-TW versies in Classic A, B, P, PAR16 en Full-Glass versie in RGBW-TW varianten. Dit wordt vanaf het voorjaar gevolgd door Matter compatibele LED strips, Smart+ Plugs en Multi-Power Sockets. De LEDVANCE Smart+ App is Matter-Ready!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details